Liberalii cărășeni au stabilit strategia pentru localele din septembrie 2020

a

Președintele Partidului Național Liberal Caraș-Severin – senatorul Ion Marcel Vela – a participat sâmbăta la 8 întâlniri cu liberalii din zonele județului. Alături de senatorul liberal au fost prezenți și candidatul la Președinția Consiliului Județean Romeo Dunca, prim-vicepreședinții Ioan Popa și Jaro Marșalic, secretarul general Ovidiu Rădoi, subsecretarul de stat Dan Stan- secretar general adjunct al Filialei, Magda Lungu, consilier al vicepremierului și Horia Irimia, consilier în cadrul Ministerului Dezvoltării…..

Pe lângă problemele politice și organizatorice interne, s-a discutat și despre nevoile comunităților locale. De la proiecte de combatere a efectelor inundațiilor până la programele ce pot fi finanțate prin noile decizii guvernamentale, au fost abordate subiecte legate de soluțiile tehnice și prioritățile urgente de la nivel local.

Totodată s-au analizat și probleme ce țin de dezvoltarea infrastructurii UAT-urilor și independența energetică a cărășenilor de lemnul de foc, urmând ca la sfârșitul săptămânii viitoare să fie organizată și o întâlnire cu ministrul economiei, Virgil Popescu, și directorul Transgaz, Ioan Sterian.

 

Dan AGACHE

 

Distribuie pe:

Stiri similare

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei