Liberalii cărășeni, din nou la ceasul alegerilor, într-o ședință prezidată de Marcel Vela și Gheorghe Falcă!

 modelmic

Liberalii cărășeni și-au dat astăzi întâlnire în stațiunea Băile Herculane cu scopul de a alege noua conducere a Ligii Aleșilor Locali. Ședința a fost prezidată de senatorul Marcel Vela, președintele PNL Caraș-Severin, invitat special fiind primarul municipiului Arad, Gheorghe Falcă, cel care este vicepreședintele Biroului Executiv Național al PNL și responsabilul politic pentru Regiunea Vest. Marii absenți ai întâlnirii au fost primarii municipiilor Reșița și Caransebeș, Ioan Popa și Felix Borcean.

Liderul liberalilor cărășeni, Marcel Vela, le-a mulțumit cu acest prilej colegilor săi liberali pentru rezultatele bune obținute la alegerile de anul trecut, filiala Caraș-Severin reușind unul din cele mai bune rezultate din țară, și le-a recomandat în același timp să lucreze împreună pentru a păstra ștacheta ridicată și la alegerile viitoare.

„Fiecare dintre voi meritați să fiți reconfirmați în funcții. Fiecare dintre voi aveți obligația prietenească, de camarad, să ajutați organizațiile din jurul vostru să câștige în bătălia electorală din 2020”, le-a transmis Vela participanților la întâlnire.

La rândul său, Gheorghe Falcă, ales anul trecut pentru cel de-al patrulea mandat de primar al municipiului Arad, le-a explicat liberalilor cărășeni care este în opinia sa cea mai mare realizare a unui primar – crearea de locuri de muncă:

„Cea mai mare realizare a unei administrații este să creeze locuri de muncă pentru oameni, nu să facă o stradă sau o canalizare. Acum 10 ani, municipiul Arad avea 32.000 de locuri de muncă, astăzi are 82.000 de locuri de muncă, exportând 3,5 miliarde euro, locul 5 la nivel de exporturi în România, de 2 ori mai multe exporturi decât marele județ Cluj. Toate aceste lucruri s-au putut face pentru că cineva a gândit cu mult înainte ce trebuie să facem pentru a genera economie. Eu astăzi nu sunt un primar dependent de Guvernul României și cea mai mare greșeală pe care au făcut-o toate partidele politice a fost aceea de a centraliza administrația. Astăzi toți primarii sunt cu mâna întinsă la bugetul de stat, la acel faimos PNDL, și asta înseamnă că suntem deja dependenți de Guvern”.

După discursurile liderilor PNL s-a trecut la vot, în funcția de președinte al Ligii Aleșilor Locali fiind votat primarul comunei Văliug, Sorin Blaga. Prim vicepreședinți au fost aleși Petru Crâsnic, primarul comunei Glimboca și consilierul județean Cristian Gafu.

Karina TINCUL

Stiri similare

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei