Liberalii cărășeni față în față cu presa locală

11

Planul Național de Investiții și Relansare Economică a Guvernului Orban a fost prezentat astăzi de organizația județeană PNL, în cadrul unei întâlniri cu presa locală. Au fost prezenți liderii organizației liberale Caraș-Severin: Jaro Marșalic – prim vicepreședinte PNL al organizației cărășene, Dan Stan – ministru secretar de stat în Ministerul de Interne, Ovidiu Rădoi secretarul general al organizației, Viorel Bașag – șeful departamentului economic, IMM-uri și Intreprinderi Mari, Andrei Ungur – subsecretar de stat la MLPDA și Horia Irimia din cadrul aceluiași minister.

22

Rând pe rând liderii cărășeni au prezentat parte din acest plan de relansare economică: Principalele măsuri fiscale și programe economice de sprijin adoptate de Guvern pentru a limita efectele negative provocate de criza determinată de pandemia Covid-19; Granturi de sprijin pentru repornirea întreprinderilor, capital de lucru și investiții; Programe de finanțare nerambursabilă pentru creșterea competitivității IMM-urilor; Sprijin pentru dezvoltarea agriculturii și a industriei agro-alimentare.

33

Secretarul de stat Dan Stan a vorbit și despre necesitatea dezvoltării transporturilor în România prin construirea de autostrăzi, drumuri expres, dezvoltarea capacității feroviare și creșterea vitezei medii de transport în România. A fost amintită și dorința executivului de a construi un drum expres pe ruta Caransebeș – Reșița – Voiteni, care va permite un acces mai facil spre autostrada A6, dar și de dezvoltarea porturilor și a aeroporturilor din țara noastră.

44

Proaspătul sub-secretar de stat a afirmat că din punct de vedere investițional, MLPDA va pune accent pe investițiile în alimentările cu apă, canalizare dar și a dezvoltării rețelei de gaz metan. „Lucruri comune, dar care până acum trebuiau să existe și fiecare român să poată avea acces la ele“ a afirmat Andrei Ungur.

 

Dan AGACHE

Distribuie pe:

Stiri similare

1 Comentariu

  1. Coronavirus

    Ungur , nu este cel cu accidentul de ra aeroportul Caransebeș? . Stan nu este ofițerul SRI? . Daca DA , eu votez PNL

    Raspunde

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei