Liberalii reșițeni acuză: „Adversarii noștri politici au început să joace murdar”!

modelmic

Cu mai puțin de 24 de ore înainte de terminarea campaniei electorale pentru alegerile europarlamentare, liberalii reșițeni își acuză adversarii politici că joacă murdar și că încearcă să strice imaginea PNL-ului în fața alegătorilor.

Deși era momentul pentru a duce o campanie curată și civilizată, în spirit european, adversarii noștri politici, speriați probabil de scorul mare din sondaje al PNL, au început să joace murdar și au lipit cu aracet pliante ale candidaților liberali pe mașinile reșițenilor din cartierul Moroasa”, se arată într-un comunicat de presă transmis de PNL Reșița.

Liberalii susțin că ei au dat dat dovadă de respect și normalitate în această campanie electorală. Mai mult decât atât, aceștia se dezic de astfel de practici:

PNL Reșița își cere scuze pentru neplăcerile pricinuite posesorilor autovehiculelor respective și îi asigură că membrii PNL nu ar fi făcut niciodată un asemenea gest”.

În comunicat nu se menționează care sunt adversarii politici care au recurs la astfel de practici. Să fie vorba de cei de la ALDE? Sau de PSD? Ori poate de Pro România?

 

WhatsApp Image 2019-05-24 at 17.07.19

 

WhatsApp Image 2019-05-24 at 17.07.19 (1)

Karina TINCUL

Distribuie pe:

Stiri similare

1 Comentariu

 1. zero

  „PNL Reșița își cere scuze … îi asigură că membrii PNL nu ar fi făcut niciodată un asemenea gest”.

  Normal.
  Gestul aparţine angajaţilor (nu membrilor) plătiţi pentru asta. Membrii PNL asigură doar finanţarea cu bani publici şi angajările.
  Manus manum labat.

  Raspunde

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei