Liderul PRO România, Victor Ponta, prezent săptămâna aceasta în Caraș-Severin?

modelmic

Fostul premier al României și liderul PRO România, Victor Ponta, ar putea fi prezent vineri, 11 septembrie, în județul Caraș-Severin, la invitația secretarului general al formațiunii, deputatul cărășean Ion Mocioalcă. Singurul impediment îl poate reprezenta rezultatul testului Covid 19 pe care fostul premier l-a făcut, iar în funcție de acesta va depinde prezența lui Ponta în Banatul de Munte. Vă reamintim că președintele Partidului Pro România s-a retras pentru câteva zile din activitățile de campanie electorală, după ce candidatul Pro România pentru președinția Consiliului Judeţean Bacău, dr. Aurelia Ţaga, alături de care Ponta a participat la acțiuni de campanie, a fost confirmată cu noul coronavirus.

De altfel, Ion Mocioalcă ne-a dezvăluit că Victor Ponta ar putea fi prezent într-o serie de puncte „fierbinți“ ale județului, între care nu pot fi excluse Reșița, Caransebeș, Oravița, Moldova Nouă sau Băile Herculane.

Desigur, Victor Ponta se va afla într-o situație inedită. Pentru că va fi nevoit să își susțină atât candidații proprii ai PRO România cât și candidații comuni ai Alianței PRO Caraș-Severin, este vorba de PSD – PRO România – ALDE. Coleg fiind la Organizația de Tineret a PSD cu Silviu Hurduzeu și, bineînțeles, așa cum clipe tinereții nu se uită, Victor Ponta va veni în Caraș-Severin să îl susțină pe Silviu în lupta pe care acesta o duce cu miliardarul Romeo Dunca de la PNL.

Eu sper ca în această vizită să beneficiem și de aportul primului vicepreședinte al PSD, Sorin Grindeanu, la rândul său coleg cu cei doi (Victor Ponta și Silviu Hurduzeu) în TSD, aport pe care noi l-am resimțit până acum destul de puternic, prin implicarea lui Sorin Grindeanu în precampania și începutul de campanie al Alianței create aici în Caraș-Severin. Este un semnal de forță pe care mi-l doresc, dat acum când adversarii noștri atacă cu instituțiile de forță ale statului, încercând să se impună într-o bătălie politică cu argumente care nu țin de democrație“, a ținut să puncteze Ion Mocioalcă.

Deputatul Ion Mocioalcă: „La Moldova Nouă au fost stricate calculele liberalilor“

Secretarul general al PRO România a ținut să consemneze în dialogul purtat cu Reper 24 și situația traversată de la agonie la extaz de candidatul PSD – PRO România de la Moldova Nouă, primarul în exercițiu Adrian Torma, dar și cea a candidaților alianței de stânga, care au revenit în lupta electorală.  „Nu pot să nu semnalez în această intervenție a mea că, așa cum era firesc, justiția l-a repus pe buletinele de vot la Moldova Nouă pe Adrian Torma, stricând calculele liberalilor. Astfel că cetățenii din Moldova Nouă vor avea ocazia să-și aleagă consilierii și primarul în mod democratic și așa cum cred ei de cuviință.  Dacă cineva credea că la Moldova Nouă se putea impune primarul prin pixul și voința altcuiva decât cea a cetățenilor, iată că s-au înșelat, iar Adi Torma deține prima poziție pe buletinul de vot și eu sper că și în inimile alegătorilor din oraș“, a declarat pentru Reper 24 strategul Alianței Pro Caraș-Severin, Ion Mocioalcă.

 

Cezar DRAGOMAN

Distribuie pe:

Stiri similare

1 Comentariu

  1. Ion ion

    ALTCINEVA …NU ESTE UN JUDECATOR ? NU CA MAIS SATURATI ? TOT VOI DE 30 DE ANI CUM BINE SPUI .ATI DISTRUS UN JUDET ! TOTI ! CE MAI VRETI ? VI S-AU LIPIT SCAUNELE DE FUND ? NU ZAU !

    Raspunde

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei