Liderul PSD Moldova Nouă, Nelu Zaberca: „Mă bucură faptul că Luminița Jivan a reușit să pună piciorul în prag”

modelmic

 

Mă bucură faptul că Luminița Jivan a reușit să pună piciorul în prag (…) așteptam de mult să văd această «față» a doamnei președinte”, declară liderul PSD Moldova Nouă, Nelu Zaberca, pe marginea deciziilor radicale luate ieri în ședința Comitetului Executiv Județean al PSD Caraș-Severin, când s-a decis retragerea sprijinului politic pentru mai mulți primari și consilieri județeni. Zaberca precizează că deși în principiu nu este de acord cu excluderile din partid, în situația de față înțelege și sprijină motivele invocate de Luminița Jivan. Pe de altă parte, Zaberca este de părere că Luca Mălăiescu este exact omul de care are nevoie organizația județeană în momentul de față, când toată lumea trebuie să depună eforturi pentru viitoarele alegeri prezidențiale.

Ce aș putea spune ??? Că am fost  «împărțit în jumătate». Mă bucur pentru numirea dl Luca Mălăiescu, aveam mare nevoie în conducerea partidului de un om ca dumnealui. Pot spune că Luca îmi este un prieten foarte bun, un om de partid, un om care știe bine ce înseamnă să construiești și să crești ca și organizație de oraș sau județeană. Luca este omul potrivit pentru momentul greu prin care trecem ca și partid, atât la nivel județean cât și național. Ne așteaptă o muncă asiduă până la alegerile prezidențiale și sunt convins că la nivel județean cel puțin, vom fi capabili sa ne mobilizam.

În schimb, resimt o doză de ușoară nemulțumire pentru deciziile luate în legătură cu retragerea sprijinului politic pentru domnii primari și domnii consilieri județeni. Am ridicat mâna pentru retragerea sprijinului, nu pentru că aș fi dorit acest lucru în mod special, ci pentru că mă consider un om de partid. Iar un partid are o doctrină, o linie pe care o urmăm și mai cu seamă o disciplină. Dar…nu sunt și nu voi fi de acord cu excluderile nici unui membru, eu personal fiind un om care vrea să unească și în niciun caz să dezbine. Pe de altă parte, motivele menționate de doamna președinte Luminița Jivan au fost clare și foarte bine argumentate. Dacă ai derapaje în legătură cu partidul care te-a nominalizat într-o funcție, dacă nu respecți liderul formațiunii și ii aduci prejudicii de imagine, cred că se poate ajunge și la soluții de acest gen. La această oră, în situația în care suntem ca partid, cei care dezbina trebuie să se retragă singuri, fără să mai aștepte deciziile partidului. Iar Luminița Jivan asta ne-a transmis.

În schimb, mă bucură faptul că Luminița Jivan a reușit să pună piciorul în prag și să ia unele decizii mai dureroase pentru unii cei drept, dar foarte bune pentru bunul mers al organizației. Sunt decizii pe care un lider și le asumă. Personal, așteptam de mult să văd această «față» a doamnei președinte. În rest ce sa vă spun, un CEx cu bune și cu rele, o ședință cu scântei… așa cum îi stă bine unui partid mare.

Sper că după acest CEx unii dintre noi să realizeze că nu mai este loc de «glumă» și că toți trebuie să punem mâna la treabă pentru a câștiga alegerile, cel puțin la noi în județ”, a declarat pentru Reper 24, liderul PSD Moldova Nouă, la finalizarea ședinței de ieri.

Citește și Primarul orașului Oțelu Roșu, Luca Mălăiescu, noul președinte executiv al PSD Caraș-Severin 

Citește și Revoluție în PSD Caraș-Severin! Vicele Flavius Nedelcea, dar și mai mulți primari și consilieri județeni, rămași fără sprijin politic!

 

 

Diana RADU

Stiri similare

2 Comentarii

 1. Emilut

  O nouă lecție de pupat dosuri, marca PSD Caraș, în frunte cu Luca.
  De asemenea, mulțumim Reper24 că afișează comentariile la două zile, ca nu cumva să lezeze imaginea PSD cât timp e articolul proaspăt și se citește de către unii de prin partid.

  Raspunde
 2. zero

  “Am ridicat mâna pentru retragerea sprijinului, nu pentru că aș fi dorit acest lucru în mod special, ci pentru că …”

  Adică beheheee!
  Nu că ar fi dorit acest lucru …

  Raspunde

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei