Liderul tinerilor social-democrați cărășeni crede că datorită abilităților lui Silviu Hurduzeu „viitorul sună bine în Pro Caraș-Severin!”

cap-lea 2

 

Sergiu Caplea, liderul tinerilor social democrati cărășeni îl susține la conducerea Consiliului Județean Caraș-Severin pe cel care se află în fruntea administrației județene în acest moment, Silviu Hurduzeu, „tot un tânăr”, așa cum îl prezintă liderul tinerilor organizației de stânga, despre care afirmă că a dovedit în ultimii ani, cât s-a aflat la cârma județului, că este omul potrivit, lucru apreciat atât de toți tinerii, cât și de cele mai multe formațiuni politice cărășene.

Datorita acestor abilități ale președintelui Consiliului Județean, Silviu Hurduzeu, apare Pro Caraș-Severin, o grupare puternică formată din cele 4 partide care susțin această candidatură. Competența și experiența listei la Consiliul Județean a Pro Caraș-Severin este încă o dovadă a faptului ca viitorul sună bine în Pro Caraș-Severin”, susține Sergiu Caplea, președintele tinerilor social-democrați cărășeni.

Silviu Hurduzeu luptă pentru un nou mandat în fruntea CJ, fiind candidatul Alianței Pro Caraș-Severin  (PSD, PRO România, ALDE și PNȚCD), cu convingerea că lista comună cu care cele patru partide se prezintă în fața electoratului va reușit să obțină majoritatea în Consiliul Județean.

117968908_4259945957412547_6123349592979096866_n

Lorena POENARU

Distribuie pe:

Stiri similare

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei