Liderul USR Caraș-Severin, Andrei Plujar: „Am fost invitat la Radio Reșița și nu am simțit nicio presiune politică”!

modelmic

Am fost invitat la Radio Reșița nu am simțit niciun fel de presiune politică”, declară liderul USR Caraș-Severin, Andrei Plujar, care neagă că ar fi afirmat vreodată că există o politizare a postului public de radio, așa cum a apărut în unele articole din presa locală.

Eu vorbeam de instituțiile publice în general, nu am făcut nicio referire la Radio Reșița. Eu când am fost invitat la Radio Reșița nu am simțit niciun fel de presiune politică, am fost lăsat să îmi exprim liber părerile, nu am simțit în niciun fel că am fost influențat sau șicanat.

Eu am făcut referire la alte instituții publice, am spus că au apărut poze în presă cu angajați ai instituțiilor publice, cu directori de instituție, care făceau muncă de teren în campanie, în timpul orelor de serviciu”, a precizat pentru Reper 24, Andrei Plujar, președintele USR Caraș-Severin.

Întrebat despre subiect, Daniel Toma, președintele PLUS Caraș-Severin a a declarat că imixtiunea politicului în instituțiile publice este un lucru general valabil și că nu a făcut referire neapărat la radioul public. Toma s-a arătat totuși deranjat de tonul unor discuții purtate în cadrul unor emisiune ale postului public la care au fost invitați reprezentanți ai PSD-ului, fără a putea însă oferi exemple concrete în acest sens.

După cum am spus, ideea este una general valabilă, nu ne referim neapărat la Radio Reșița, este un lucru cunoscut că orice director de instituție publică are o anumită afinitate spre partidul de guvernare. Acum nu mai este cazul, dar până acum câteva săptămâni, a fost PSD”, a mai precizat Daniel Toma.

Pe de altă parte, Andrei Plujar, liderul USR Caraș-Severin, care a fost prezent în câteva rânduri în studioul Radio Reșița, a declarat că nu susține punctul de vedere al colegiului de Alianță cu privire la politizarea radioului public.

 

Diana RADU

Stiri similare

4 Comentarii

 1. Liberalu

  Asta-i democratia! Lolek și Bolek au ajuns brusc personaje centrale ale vietii urbei. Plujarel mai bine il lasă pe tacsu în fața..era mult mai ok. Din păcate el seamănă cu ma-sa!

  Raspunde
 2. zero

  “președintele PLUS Caraș-Severin a a declarat că imixtiunea politicului în instituțiile publice este un lucru general valabil”

  Şi invers, imixtiunea instituţiilor publice în pulitic este în lucru, general valabil.

  Raspunde

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei