Locotenentul colonel George Cozariuc, desemnat oficial inspector șef al ISU Caraș-Severin

ii

Momente festive în ultima zi de iulie, la sediul Inspectoratului pentru Situații de Urgență ,,Semenic” al judetului Caraș-Severin unde, în prezența secretarului de stat Dan Stan, a fost numit oficial șeful Inspectoratului General pentru Situații de Urgență Caraș-Severin.

Astăzi, conform Ordinului Inspectorului General, a fost citit ordinul de desemnare pentru îndeplinirea atribuțiilor funcției de Inspector Șef al I.S.U. ,,Semenic” al județului Caraș-Severin, în perioada 20.07.-19.10.2020, a locotenent colonelului George Cozariuc.

Cu această ocazie, s-au avansat la termen 15 ofițeri și 38 de subofițeri din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență ,,Semenic” al județului Caraș-Severin, care îndeplineau condițiile de avansare în gradul următor, după cum a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Caraș-Severin, Adrian Manofu.

stan

Lorena POENARU

Distribuie pe:

Stiri similare

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei