Locuințe pentru mai multe familii marginalizate din Anina! A început reabilitarea blocului de pe strada Uzinei!

locuinte

Un bloc de pe strada Uzinei din Anina își va schimba înfățișarea și va deveni cămin pentru mai multe familii de romi din localitate. Primarul Gheorghe Românu precizează că lucrările au fost demarate deja și unele au fost chiar executate. Reabilitarea imobilului face parte dintr-un proiect câștigat de administrația locală, finanțarea provenind din bani europeni.

Unul din obiectivele din cadrul proiectului derulat de Primăria Anina pe finanțare din fonduri europene „Măsuri integrate pentru comunitatea marginalizată cu populație aparținând minorității rome din Anina, județul Caraș-Severin” este îmbunătățirea condițiilor de locuit a populației aflată în grupul țintă. Astfel, au fost începute lucrări de reabilitare a blocului G2, str. Uzinei, care se vor ridica la valoarea de 799.877 lei.

1

 

Până la ora actuală au fost executate lucrări de refacere a șarpantei și învelitorii blocului (întregul acoperiș), construirea de coșuri de fum pentru fiecare locuință, înlocuirea rețelelor de canalizare, înlocuirea ferestrelor și ușilor cu tâmplărie eficientă din punct de vedere energetic”, a declarat primarul orașului Anina, Gheorghe Românu.

Lucrările de reabilitare continuă până la finalizarea proiectului.

2

3

Lorena POENARU

Distribuie pe:

Stiri similare

1 Comentariu

 1. imoGen

  Bine că bagă bani și le face apartamente gratis la țigani ( nu romi !!! ).
  Să-i trimită la muncă, să se întrețină singuri, nu să stea după pomană de la primărie.
  De când a început prostia asta cu “compasiunea” pentru țigani din partea PNL ?
  Sau primarul face asta ca să își asigure voturile necesare pentru un nou mandat ?

  Raspunde

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei