Locuitorii din Oțelu Roșu rămân mâine fără apă!

modelmic

Mâine, 17 septembrie, locuitorii din Oțelu Roșu vor rămâne toată ziua fără apă la robinete. Operatorul Aquacaraș anunță consumatorii orașului că această măsură este necesară pentru realizarea Programului de Mentenanță la rezervorul de la Uzina de Apă.

Vor fi afectați toți consumatorii orașului din Valea Bistrei, iar perioada de timp în care la robinetele locuitorilor nu va curge apă este între orele 07:00-21:00.

Reprezentanții societății Aquacaraș precizează că la reluarea serviciului de alimentare cu apă potabilă este posibil să apară apă tulbure la robinete și sfătuiesc consumatorii să nu folosească această apă în scopuri menajere, până la limpezirea ei completă, deoarece perturbarea va fi de scurtă durată.

Dacă situația persistă, utilizatorii pot apela Dispeceratul Central al SC Aquacaraș SA la telefon. 0255/215643, sau Exploatarea Oțelu Roșu la telefon: 0255/530201.

. Reprezentnații Aquacaraș mulțumesc locuitorilor pentru înțelegere!

 

Elena FRANȚ

Stiri similare

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei