„Locul ideal pentru a petrece anii de aur”! Cămin de bătrâni, deschis în Țara Almăjului!

 

 

camin

Într-un peisaj pitoresc, fără factori perturbatori, la un kilometru de comuna Bozovici, a fost deschis recent pe lângă Așezământul Monahal „Țara Almăjului” un cămin pentru bătrâni ce poate găzdui un număr de 30 de persoane.

Căminul de bătrâni de pe lângă Mânăstirea Țara Almăjului, comuna Bozovici din județul Caraș-Severin este locul ideal unde bunicuții singuri își pot petrece anii de aur alături de un colectiv asemănător lor, fără grija muncilor cotidiene sau lipsurilor de zi cu zi”, precizează pr. Petrică Zamela.

Așezământul social oferă servicii de cazare, îngrijire, asistență medicală și spirituală astfel încât bătrânii singuri și triști să se poată bucura de viață, fără griji. Personalul din cămin este specializat, format din infirmiere, asistente și un medic, ce se află la dispoziția persoanelor instituționalizate, 24 de ore din 24.

camin 1

Deoarece confortul și liniștea sunt componente importante, oferim camere de 2 persoane. Toate camerele sunt prevăzute cu mobilier nou, televizor și o baie la două camere. Localul nostru include bucătărie proprie unde se gătește hrană cât mai sănătoasă, după regimul fiecăruia în parte, sală de mese, sală de relaxare unde se poate petrece timpul în colectivitate. Localul mai include și o curte, cu biserica mănăstirii, cu multă verdeață și flori, ideală pentru zilele călduroase”, a mai spus pr. Petrică Zamela.

Taxa de găzduire în cămin este de 2.000 de lei pe lună pentru cei care au posibilități materiale și se stabilește în urma unei anchete sociale, însă sunt ajutați și vârstnicii fără venituri.

Pentru informații și rezervări puteți suna la numărul de telefon: 0745527598.

loc

 

Elena FRANȚ

Distribuie pe:

Stiri similare

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei