Locuri de muncă în Germania pe perioada vacanței de vară, pentru studenții cărășeni

modelmic

Stundenții cărășeni sau care urmează cursurile la Universitatea Eftimie Murgu din Reșița și care sunt interesați să se angajeze în Germania pe o perioadă de minim două luni, în timpul vacanței de vară, pot apela la serviciile Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă. Instituția anunță organizarea unei selecții pentru ocuparea a 30 de locuri de muncă în domeniul hotelier – gastronomic, ȋn gastronomia de sistem (fast-food), ȋn producția industrială și ȋn domeniul serviciilor.

Studenții care au domiciliul în judeţul Caraş-Severin sau sunt ȋnregistrați la o instituție de ȋnvățământ superior din acest județ, se pot adresa consilierului EURES din cadrul Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă Caraş-Severin,cu sediul în Reşiţa str. Traian Lalescu nr. 17, în vederea înregistrării dosarelor.

Înregistrarea se va desfășura până cel târziu în data de 14.02.2019, ȋn intervalul luni – joi, orele 09.30 – 15.30 și vineri, orele 09.30 – 12.30.

Informații suplimentare cu privire la condițiile de mediere, documentele necesare ȋnregistrării dosarelor, precum și instrucțiunile de completare a acestora, pot fi solicitate la numărul de telefon  0255/212160, sau se găsesc pe site-ul www.anofm.ro, la secţiunea dedicată AJOFM Caraş-Severin”, explică reprezentanții AJOFM Caraș-Severin.

Pot participa studenții cu vârsta cuprinsă intre 18 – 35 de ani, care urmează cursuri de zi, la o facultate de stat sau particulară, acreditată conform legii și care au cunoștințe bune/foarte bune de limba germană.

foto: ziarulunirea.ro

Diana RADU

 

Distribuie pe:

Stiri similare

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei