Lovitură de teatru! Romeo Dumitrescu revine la conducerea DSP Caraș-Severin!

modelmic

Cine și ce să mai înțeleagă din ce se întâmplă în sistemul sanitar din județul Caraș-Severin în această perioadă, mai exact cu funcțiile de conducere de la Direcția de Sănătate Publică și de la spitalele din Reșița și Caransebeș.

Situația de la Direcția de Sănătate Publică este de-a dreptul hilară, să nu îi spunem altfel. Conducerea se schimbă de la o zi la alta, ultima noutate venind chiar astăzi: doctorul Romeo Dumitrescu este din nou directorul instituției.

Potrivit Ordinului 750/22.05.2020 al Ministerului Sănătății, Dr. Romeo Traian Dumitrescu revine pe funcția de conducere temporar vacantă de director executiv al DSP Caraș-Severin pe perioada stării de alertă. Ordinul e semnat de secretarul de stat din MS, dl Horațiu Moldovan”, informează purtătorul de cuvânt al DSP Caraș-Severin, Daniel Botgros.

Și asta după ce în urmă cu doar câteva zile și-a dat demisia din funcție. Pe post a revenit Dănilă Miloș, dar doar pentru câteva ore, fiind urgent detașat în Giurgiu. Așa că după câteva zile în care DSP a stat fără director, revine în glorie doctorul Romeo Dumitrescu, cel care fusese numit pe post de Ministerul Sănătății și pe perioada stării de urgență.

Citește și Un pas înapoi, cu fruntea sus! „Mi-am îndeplinit misiunea“ – afirmă doctorul Romeo Dumitrescu 

Citește și Uite directorul, nu e directorul! Dănilă Miloș, detașat în Giurgiu!

 

Karina TINCUL

Distribuie pe:

Stiri similare

4 Comentarii

 1. CG

  Pupă-te! N-ai greșit :)
  potrivit DOOM (Dicţionarul ortografic, ortoepic şi morfologic al limbii române) şi DEX (Dicţionarul explicativ al limbii române), forma corectă a adjectivului este hilar (din latinescul hilaris, fr. hilaire), acesta fiind sinonim cu ilariant (din franţuzescul hilarant, lat. hilarans, -ntis) – care provoacă râsul, amuzant, comic, hazliu (ilar este doar o variantă tolerată, a doua menţionată în DOOM, ceea ce înseamnă că nu este o greşeală, dar recomandată este prima, aşa cum, în cazul lui ilariant, varianta cu h – hilariant – este a doua, cea tolerată).

  Raspunde
 2. zero

  “Conducerea se schimbă de la o zi la alta …”

  Normal.
  Cand nu merge “afacerea” la un bordel, se schimbă fetele, nu paturile.
  Mai ales că se pune de o carantină de urgenţă la Armeniş, ca la Ţăndărei.

  Raspunde
 3. Larisa Preda

  Dumitrescule, am crezut cu toții că ti ai dat seama de prostia care ai facut o, sa te căteri in functii de conducere, lăsând baltă o carieră de atâția ani.
  Rușine, rușine să ti fie! Hotilor!

  Raspunde

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei