Luca Mălăiescu: „Liderii PSD își vor da examenul în luna mai”! Ce părere are despre noua conducere județeană

modelmic

După ce și-a exprimat în mai multe rânduri nemulțumirea față de conducerea Partidului Social Democrat, atât cea de la nivel local cât și cea de la nivel național, primarul orașului Oțelu Roșu, pare să fi ajuns la un numitor comun cu partidul din care face parte de peste 20 de ani. Edilul, care în trecut și-a anunțat chiar intenția de a demisiona din funcția de vicepreședinte al PSD Caraș-Severin, se declară acum mulțumit de noua conducere a organizației județene și de direcția în care par să se îndrepte lucrurile.

„Dacă Luminița Jivan continuă ceea ce a început acum câțiva ani de zile și se va ocupă în continuare de proiectele primarilor și de lobby-ul făcut pentru finanțarea acestor proiecte, cu siguranță județul Caraș-Severin, nu numai organizația PSD Caraș-Severin, va avea foarte mult de câștigat. Sunt multe voci care spun că nu are experiență, ceea ce este adevărat, dar dânsa din punctul de vedere al tehnicului, stăpânește foarte bine proiectele pe fonduri guvernamentale și europene, a ajutat foarte mult primarii din județ și trebuie să recunoaștem și am văzut că sunt și voci din opoziție, de la PNL care recunosc că a ajutat și PNL-ul, deci dânsa cred că este exact ceea ce trebuia județului Caraș-Severin la momentul actual”, a precizat pentru Reper 24, Luca Mălăiescu.

Întrebat dacă rezultatele viitoarelor alegeri europarlamentare vor influența în vreun fel sprijinul de care se bucură la București noul lider al PSD Caraș-Severin, Mălăiescu a declarat că cei care își vor da examenul la alegerile europarlamentare din luna mai vor fi liderii de la centru. În plus, în opinia primarului de la Oțelu Roșu aceste alegeri vor constitui și un real barometru cu privire la preferințele alegătorilor, având în vedere că sondajele realizate la nivel național nu sunt întotdeauna concludente în ziua votului.

Nu ne putem lua după sondaje, la alegeri au fost tot timpul diferențe mari și surprize. Deci cred că alegerile europarlamentare vor fi un barometru, vom ști exact unde stăm. Aici nu mai este vorba de primarul Luca Mălăiescu sau primarul Costel Ursu sau alți primari PSD din județ, pentru că noi, unii mai bine, unii mai puțin bine, ne-am făcut treaba și la alegerile locale va fi momentul zero pentru noi, atunci când cetățenii localităților vor vota primarul. Aici este vorba despre liderii de la centru și noi nu putem să facem altceva decât să mergem înainte, să susținem partidul, să susținem noua președintă, și să încercăm să facem în continuare ceea ce am făcut și până acum”, a mai adăugat Luca Mălăiescu.

 

Diana RADU

 

Stiri similare

7 Comentarii

 1. Gore

  “pentru că noi, unii mai bine, unii mai puțin bine, ne-am făcut treaba”

  S-a sucit primarul ! În urmă cu ceva timp critica PSD-ul. Acum, când are proiecte pe rol și e rost de finanțare (și ceva procente în buzunarele primarului) începe să laude conducerea.
  Mai pune 4 stâlpi și 6 semafoare cu 1 miliard de lei vechi, mai face un bairam cu pensionarii, angajații din primărie și asistații social și vin voturile și pentru al treilea mandat.
  Se termină și al doilea mandat și nu a venit nici un investitor în Oțelu Roșu. Dar primarul are alte filme, cu fântâni “anterizene” și piață ca la Brad, că de acolo mai poate lua și el 5-10 % din contracte.

  Raspunde
 2. M..e Marean

  Cand a grăit Luca adevarul?cand a cerut demisia lui Dragnea sau acum cand il lauda?cand a spus adevarul despre Luminita?înainte cand spunea ca nu e buna sau acum cand spune ca e buna?ce limba lunga are sa lungit de câte ia dat lui,,NASU”.am impresia ca nu e sănătos la cap sau este un,,Gunoi”.

  Raspunde
  1. Andrei

   Evident ca nu-i strica niste bani. Cum credeti ca au ajuns copii lui sa-si schimbe masinile, sa-si ia apartamente la Timisoara, sa plateasca despagubirile dupa bataia din campania electorala etc. ?
   Cu un salar de primar si cu indemnizatia de consilier a sotiei nu prea cred.

 3. Rusmir Ionel

  Urmaresc postarile si ,, luarile de cuvant ” si sant dezamagit ca destul de multi dintre <> nu sant deranjati de masca purtata pe fata . De ce ne este rusine sa ne aratam fata , oare sub masca nu este o fata de OM ?, ne este rusine de propria identitate , sau doar de pozitia personala fata de problemele comentate ?

  Raspunde
 4. zero

  “am văzut că sunt și voci din opoziție, de la PNL care recunosc că a ajutat și PNL-ul” a precizat pentru Reper 24, Luca Mălăiescu.

  În mod normal, sunetele (voci) se aud, totuşi pretinde că a văzut … voci…
  E şi clarvăzător ondulatoriu? :)

  Raspunde

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei