Luca Mălăiescu, pregătit pentru cel de-al treilea mandat: „Cu certitudine voi candida din nou la Primărie”!

modelmic

Luca Mălăiescu confirmă că va candida pentru un nou mandat în funcția de primar al orașului Oțelu Roșu. Dacă înainte de alegerile locale din 2016, Mălăiescu se declara indecis cu privire la o nouă candidatură și chiar declara la un moment dat că nu va mai intra în competiția electorală, de data aceasta, edilul nu are nicio ezitare în a-și anunța candidatura pentru cel de-al treilea mandat la cârma orașului Oțelu Roșu.

Cu certitudine voi candida din nou la Primărie. Dacă cetățenii orașului vor decide că am făcut până acum ce se așteptau și voi fi reales în funcția de primar voi mai rămâne un mandat primarul orașului Oțelu Roșu, după care vom vedea ce o fi, poate că o să vină și vremea să lăsăm locul altora mai tineri”, a precizat pentru Reper 24, Luca Mălăiescu.

Cel mai probabil, acesta va intra în luptă alături de actualul viceprimar Grigore Goja, având în vedere că se declară mulțumit de colaborarea pe care a avut-o cu acesta de la momentul în care a preluat funcția, în luna martie a acestui an, după ce fostul primar Dragoș Enache a fost găsit incompatibil de către Agenția Națională de Integritate:

„Este un băiat tânăr, are 38 de ani. Mi-am dorit tot timpul un viceprimar mai tânăr care să aibă capacitatea să învețe ce trebuie să facă un viceprimar și posibil în viitor chiar un primar, pentru că dacă Grigore va reuși să se adapteze și să aibă capacitatea să învețe administrație publică locală și eu chiar cred lucru acesta, știți cum este anii trec, câteodată te mândrești cu ce lași în urma ta, ce ai făcut pentru oraș, dar trebuie să pregătești și etapa următoare, care vrei nu vrei este necesar la un moment dat, să ai și un înlocuitor”.

Mălăiescu, membru al PSD de peste 20 de ani, se declară conștient de imaginea negativă pe care o are în prezent partidul din care face parte, dar este de părere că acest lucru nu îl va afecta la alegerile locale de anul viitor, alegeri la care cetățenii votează omul și nu neapărat partidul.

 

Citește și „România duce lipsă crasă de lideri politici”, este de părere Luca Mălăiescu! Pe cine vede edilul în fruntea PSD-ului?

 

 

Karina TINCUL

Distribuie pe:

Stiri similare

2 Comentarii

  1. Emilut

    Un articol în care ne sunt prezentate două personaje ce și-au sporit averea dintr-un salar de primar și de viceprimar. Unul are case și mașini (5 chiar, ultimele modele Mercedes și BMW), iar celălalt are terenuri. E bine să fii primar și viceprimar!

    Raspunde

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei