Luca Mălăiescu se pregătește de proiectul care îi va aduce cea mai mare bucurie din mandatul său de primar!

modelmic

 

Orașul Oțelu Roșu va dispune pe viitor de o grădiniță nou-nouță, construită la standarde europene, dă asigurări primarul Luca Mălăiescu, edilul fiind că părere că ducerea la îndeplinire a acestui proiect îi va aduce una din cele mai mari împliniri din mandatul său de primar.

Unitatea de învățământ ar urma să fie construită în cartierul Libertății, unde actuala grădiniță funcționează în condiții improprii, la parterul unui bloc, este de părere primarul.

Este un proiect deosebit. Când se va realiza voi avea cea mai mare satisfacție pentru realizarea unui proiect în Oțelu Roșu. Pentru că te bucuri și când asfaltezi, te bucuri și când faci centrul civic, dar cel mai mult te bucuri când faci o grădiniță nouă și știi că 60 de copii vor avea condiții ca cei din  Austria, Italia sau Germania, pentru că așa va arăta grădinița”, a declarat Luca Mălăiescu, într-o emisiune live la Reper 24.

Proiectul de construire a grădiniței, în valoare de peste 600.000 de lei va fi finanțat prin Programul Național de Dezvoltare Locală.

Karina TINCUL

Stiri similare

1 Comentariu

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei