Luca Mălăiescu, vicepreședinte PSD: „Renunțarea lui Liviu Dragnea la președinția PSD ar fi benefică partidului!“

35932302_2029451723792572_79129210446151680_n

Liviu Dragnea, președintele PSD din România a fost condamnat la 3 ani şi 6 luni de închisoare, pentru instigare la abuz, în dosarul angajărilor de la DGASPC Teleorman. O decizie a instanței care nu este definitivă, dar una care zguduie din temelii structura social-democrată. Am încercat să contactăm oamenii politici care constituie nucleul conducerii organizației PSD Caraș-Severin, dar fie nu au răspuns la telefoanele personale, fie au preferat să nu comenteze. Primarul orașului Oțelu Roșu, Luca Mălăiescu, cel care este și vicepreședinte al organizației PSD Caraș-Severin, a oferit o reacție la finalul zilei, legată de decizia care schimbă calculele în rândul celui mai puternic partid din țară.  

„Dacă judecătorii instanței au hotărât în acest fel în legătură cu președintele Dragnea, probabil au dreptate, iar dacă această decizie va rămâne în cele din urmă definitivă, cu siguranță PSD va avea un alt președinte. PSD a mai trecut prin clipe grele și întotdeauna a știut să se reinventeze.

E bine să ne reamintim că un alt lider al partidului, la momentul Colectiv, atunci când a simțit că trage partidul în jos, a avut onoarea și demnitatea de a-și da demisia. Acesta a fost adevărul și aici vorbesc de Victor Ponta, politician care a fost achitat într-unul din dosarele pe care le-a avut.  Cu siguranță, dat fiind faptul că nu este o decizie definitivă, Liviu Dragnea, nu are obligația de a-și da demisia din funcția de președinte, dar ar fi un gest benefic pentru PSD în acest moment.“

Mălăiescu, edilul orașului Oțelu- Roșu, s-a ferit să rostească un nume de posibil viitor președinte, amintind faptul că PSD-ul are multe nume sonore care ar putea prelua conducerea formațiunii social-democrate.

Sergiu TABAN

 

Stiri similare

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei