Luceafărul Cluj Napoca, câștigătoare a Trofeului Gheorghe Ola, aplaudată îndelung la Reșița!

Luceafărul Cluj Napoca

S-au stins luminile peste partidele disputate în faza finală de echipele calificate la Turneul Final al Trofeului Gheorghe Ola, o ediție la care grupa CSM Reșița 2008 a reușit performanța de a se regăsi între primele 8 formații din țară.

În finală au ajuns Luceafărul Cluj- Napoca, având în spate o pepinieră de peste 500 de copii care se antrenează în Ardeal și LPS Vaslui, o formație cu copii muncitori, disciplinați tehnic, care au reușit să învingă echipa Academiei de Fotbal Gheorghe Hagi, poate cei mai tehnici puști prezenți la acest turneu.

Luceafărul a câștigat Trofeul Gheorghe Ola, reușind să puncteze de trei ori în partea a doua a jocului, prin Eduard Kuglis, declarat de FRF jucătorul Finalei iar Vasluiul o singură  dată prin jucătorul Luchian.

modelmic
Eduard Kuglis – Jucătorul finalei, Luceafărul Cluj-Napoca, câștigătoare a trofeului „Gheorghe Ola” 2017

În finala mică, jucătorii Academiei de Fotbal Gheorghe Hagi, au dispus, scor 4-1, de formaţia AFK Csicszereda Miercurea Ciuc, formație în rândul căreia s-a numărat și cel mai tehnic jucător al Turneului Final, Daniel Brugger. Cel mai bun portar al Trofeului Gheorghe Ola a fost declarat David Ghenea de la Academia Gheorghe Hagi. La festivitatea de premiere, cupele au fost înmânate de selecționerul echipei naționale de Futsal a României, reșițeanul Robert Lupu și de președintele CSM Reșița, Viorel Lolea, clubul reșițean fiind principal organizator al manifestării sportive, cu sprijinul nemijlocit al Primăriei Municipiului Reșița.

Trebuie să apreciem dorința, demersul și în cele din urmă reușita președintelui CSM Reșița, Viorel Lolea, cel care a reușit prin lobby-ul direct la forul de conducere al FRF să aducă această fază finală la Reșița, după organizarea celei regionale, tot aici, în Banatul de Munte.

Felicitări organizatorilor Fazei Finale a Trofeului Gheorghe Ola la fotbal și participantelor în competiție!

Sergiu TABAN

Stiri similare

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei