Lucian Ionescu mizează pe tinerețea candidaților ANR! Partidul și-a depus listele la BEJ Caraș-Severin!

modelmic

Lucian Ionescu și Marcel Bolovedea sunt propunerile ANR Caraș-Severin (Alianța Noastră România) pentru alegerile parlamentare de la finalul acestui an. Cei doi si-au depus miercuri listele de semnături la Biroul Electoral Județean, arătându-se optimiști în privința șanselor pe care le au la scrutinul din decembrie.

Lucian Ionescu, care și-a încercat norocul și la alegerile din vară când a candidat pentru Primăria Reșița, a precizat că ANR a depus liste complete atât pentru Senat cât și pentru Camera Deputaților și a afirmat că unul din punctele forte ale candidaților ANR este tocmai tinerețea acestora și faptul că nu au fost implicați anterior în politică:

„Am depus liste complete din partea Alianței Noastre România, condusă de Marian Munteanu, liste complete atât la Senat, unde avem doi titulari cu două rezerve, cât și la Camera Deputaților, unde avem cinci titulari plus două rezerve. Lista la Senat începe cu Marcel Bolovedea, loc eligibil din punctul nostru de vedere, iar la Camera Deputaților, loc eligibil, primul pe listă, Lucian Ionescu. Toți cei care se găsesc pe liste au sub 43 de ani. Practic, pot spune că echipa merge mai departe, dacă vorbim doar la tinerii pe care i-am avut lângă mine și la alegerile din vară. Dorim ca alegătorii să aleagă schimbarea, să își îndrepte privirile și spre cei care nu au mai făcut politică până acum, dar sunt dispuși să-și aducă aportul lor în parlament, acolo unde este nevoie de un suflu nou”.

Tot ieri, la BEJ Caraș-Severin și-au depus listele pentru alegerile din decembrie reprezentanții PNL, cei ai Partidului România Unită, Partidul Democrat al Maghiarilor din România, Partidul Puterii Umaniste (Social-Liberal) și candidatul independent Tiberiu Mănescu.

Karina TINCUL

Distribuie pe:

Stiri similare

2 Comentarii

  1. Marcel Bolovedea

    Domnule Ulici va multumesc pentru comentariul dvs. avizat si extrem de compentent.

    PS In scoala primara romaneasca pe care si noi si alte nulitati am absolvit-o pana la urma am invatat ca numele proprii se scriu cu majuscule adiaca Ulici nu ulici. Oricum ma inclin in fata competentei dvs.

    Marcel BOLOVEDEA

    Raspunde

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei