Lucrări la rețelele de gaz din Reșița, Oţelu Roşu, Vama Marga şi Zăvoi! Vor fi investiți 7 milioane de lei!

modelmic

Delgaz Grid va investi anul acesta aproape 7 milioane de lei în modernizarea reţelei de gaze naturale din judeţul Caraș-Severin, anunță reprezentanții companiei. În 2017, au fost înlocuiți aproximativ 14 kilometri de conducte de gaze naturale în judeţul Caraş Severin.

Anul trecut, compania de distribuţie de gaze naturale şi electricitate a Grupului E.ON în România, a investit peste 3 milioane de lei pentru modernizarea a circa 14 kilometri de conducte şi branşamente de gaze naturale în judeţul Caraş Severin. Cele mai importante investiţii au fost derulate în municipiul Reşiţa şi în localitatea Oţelu Roşu”, se arată într-un comunicat de presă al companiei.

În municipiul Reşiţa, compania a înlocuit peste 6 kilometri de conducte şi branşamente, fiind investite peste 1,45 milioane de lei, ceea ce reprezintă aproape 50% din valoarea totală a investiţiilor la nivelul judeţului. A fost modernizat sistemul de distribuţie a gazelor naturale care deserveşte consumatorii de pe mai multe străzi din municipiu, printre care: str. Roşiorilor, Petru Maior, 1 Mai, Apei, Aries, Spitalului, Lucian Blaga, Unirii, 1 decembrie 1918 şi Bulevardul Revoluția din Decembrie. Pe de altă parte, în Oțelu Roșu au fost reabilitaţi circa 8 km de conducte şi branşamente.

Clienţii sunt prioritatea noastră şi ei sunt cei care vor beneficia de efectele modernizării infrastructurii de distribuţie. Investim an de an sume importante, iar reuşita noastră înseamnă să avem tot mai mulţi clienţi care se bucură de confortul dat de gazele naturale sau electricitate asigurate la parametri superiori de calitate. Vom continua să investim masiv chiar dacă uneori aceasta poate însemna şi oarecare inconveniente pentru cetăţeni, însă important este că în urma acestor lucrări se obţine siguranţă şi confort”, susține Csulak Ferenc, director general Delgaz Grid.

Pentru anul în curs, compania Delgaz Grid are plănuite demararea unor lucrări de modernizare a circa 24 de kilometri în municipiul Reşiţa şi peste 8 kilometri în localităţile Oţelu Roşu, Vama Marga şi Zăvoi. Cei 32 de kilometri urmează sa fie puşi în funcţiune în acest an şi pe parcursul anului 2019.

foto: adevarul.ro

Karina TINCUL

Distribuie pe:

Stiri similare

1 Comentariu

  1. Gigi Against

    Pe cand vom avea gaz in cele circa 800 de gospodarii din zona Secul – Cuptoare? Se implica si primaria ? Exista vreo strategie de urbanizare a acestei zone? Ma tem ca nu…

    Raspunde

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei