Lucrările de asfaltare pe strada Mihail Kogălniceanu din Reșița se reiau de luni.

a
Secția de administrare a Patrimoniului Consiliului Local Reșița reia de luni lucrările de asfaltare a străzii Mihail Kogălniceanu. Începute în toamna anului trecut, lucrările s-au oprit din două motive: primul a fost sosirea anotimpului rece, iar cel de al doilea, lipsa canalizării în zonă.

„S-a făcut o canalizare peste deal pe undeva, după un proiect complet aiurea. Acum, cei de la Acuacaraș, au cumpărat materiale și de luni se apucă să tragă rețeaua de canalizare pe toată strada. Imediat ce se va încheia, vom trece la betonarea ei. Acolo avem o zonă care mereu are de suferit din cauza inundațiilor și măsura cea mai bună este betonarea nu asfaltarea“ – a declarat pentru Reper24 Daniel Călin șeful Secției.

s

Undeva în luna aprilie – mai vom începe reparațiile la centura Reșiței. Până atunci însă avem 3 lucrări ce trebuie efectuate de oamenii noștri. Nu am discutat deocamdată care va fi ordinea lor, dar toate le vom efectua până ne apucăm de centură. Este vorba de strada Rodnei unde va fi lărgit carosabilul, se vor reface trotuarele cu borduri și pavele și vom face noi locuri de parcare“.

„O a doua lucrare este breteaua de legătură dintre strada Fântânilor până în parcarea magazinului Kaufland, un zona fostului sediu Acuacaraș, pentru a degreva podul cel nou de la fostul CET de camioanele de aprovizionare la cele două magazine mari din zonă. O a treia lucrare va fi cea de refacere a Aleii Molizilor, care face legătura între AICuza și Bulevardul Revoluția din Decembrie“, a mai precizat Daniel Călin.

 

Dan AGACHE

Stiri similare

1 Comentariu

  1. MIHAI

    Complet aiurea s-au băgat canalizarea nouă și pe Revoluția din Decembrie! Emană Bulevardul un damf, de nu mai circulă nimeni pe lângă clădiri!

    Raspunde

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei