Lucrările de pe Bulevardul A.I. Cuza din Reșița, în termen? Când se redeschide circulația?

lucrari cuza

Lucrările de modernizare a rețelei de apă și canalizare pe Bulevardul A.I. Cuza din Reșița sunt în plină desfășurare. Primăria Reșița a eliberat autorizație de spargere pentru tronsonul cuprins între Poliție și Blocul 800 până pe data de 10 septembrie. Și deși primarul Ioan Popa se arăta optimist că se va reuși terminarea lucrărilor înainte de termen, se pare nu s-a lucrat chiar în ritmul dorit de administrația locală. Cu toate acestea, constructorul dă asigurări că până în 10 septembrie va fi redeschisă circulația, deși inițial aceasta se va desfășura dirijat, până va fi refăcut carosabilul.

Am avut o discuție chiar în această dimineață cu managerul de proiect din partea antreprenorului Hidroconstrucția. Pe Bulevardul A.I. Cuza se desfășoară o lucrare de amploare și foarte importantă pentru municipiu. Este vorba despre rețeaua de distribuție a apei și de canalizare, care întregește Bulevardul Revoluția din decembrie cu AI Cuza, un inel care va deservi noua rețea de apă și canal pentru cele două artere principale. În momentul de față, autorizație de spargere emisă de Primăria Reșița are valabilitate până în data de 10 septembrie, termen până la care antreprenorul și-a luat angajamentul ferm că va descongestiona traficul pe acest tronson, inclusiv refacerile pentru tronsonul afectat.

Până la Colegiul Național Traian Lalescu, la semafor, se va circula pe o bandă, deoarece mai sunt refaceri pe partea dreaptă, spre parcare, iar de la semafor până la Blocul 800 se va desfășura pe ambele benzi”, explică Iulian Milaț, șef serviciu Aquacaraș – Exploatarea Reșița.

Circulația pe Bulevardul A.I. Cuza a fost închisă începând cu data de 24 iulie, pentru derularea lucrărilor de modernizare a rețelei de apă și canal. Circulația a fost deviată prin Moroasa, pe strada Sportului – strada Petru Maior, unde a fost instituit sens unic.

612c4613-4d60-4b30-9555-d642745b4196

 

Karina TINCUL

Distribuie pe:

Stiri similare

3 Comentarii

 1. zero

  “Până la Colegiul Național Traian Lalescu, la semafor, se va circula pe o bandă, deoarece mai sunt refaceri pe partea dreaptă”

  Asta după ce se vor tăia (ca de obicei) şi cablurile subterane de la semafor, aşa cum s-a făcut şi la instalaţia “F-ca de confecţii” după o “autorizaţie de spargere” emisă de (noii) impostori de pe la primărie. Care habar nu au ce este în subteranul municipiului şi nici nu îi interesează.
  În frunte cu tăiţelu’.

  Raspunde
 2. Adrian

  Sper ca la final nu va ramane acolo un sant astupat cu pamant, sau o plombare din aia rumaneasca cu o coaja de maglavais care dispare la prima ploaie.

  Raspunde
 3. Petru

  Sper din tot sufletul ca circulatia se va redeschide inainte de a incepe noul an scolar … dar daca nu faci o situatie … unde-i farmecul???

  Raspunde

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei