Luminița Jivan, după primele rezultate: „PSD a pierdut doar o bătălie, nu întreg războiul!”

 

lm

Președintele PSD Caraș-Severin, Luminița Jivan, a declarat după aflarea rezultatului provizoriu din turului 2  al alegerilor prezidențiale, în urma căruia Klaus Iohannis  a mai câștigat un mandat la Cotroceni, că în ciuda acestui rezultat social democrații rămân optimiști, pentru că au pierdut doar o bătălie, nu întreg războiul și vor demonstra la următoarele alegeri că românii merită o schimbare.

Rezultatul de azi nu ne descurajează și nu ne demotivează. Dimpotrivă, Partidul Social Democrat va continua să lupte pentru binele fiecărui român. În ciuda rezultatului de azi, suntem optimiști, am pierdut o bătălie, nu întreg războiul, așa că ne vom încărca cu forțe proaspete pentru a dovedi românilor în continuare că merită o schimbare și că noi mereu am acționat având în inimă și în suflet interesele oamenilor.

Ne așteaptă oricum o perioadă încărcată, urmează cele locale și mai apoi cele pentru Parlamentul României. Urmează încă două scrutinuri în care putem schimba traiectoria acestei țări, în care putem spune stop austerității și furiei între oameni.

Noi, atât eu cât și colegii mei social-democrați din Caraș-Severin, vom munci și vom lupta în continuare ca interesele și drepturile oamenilor să fie respectate și vom munci în continuare ca România să redevină acasă!”, a declarat deputatul de Caraș-severin, Luminița Jivan.

 

Elena FRANȚ

Distribuie pe:

Stiri similare

6 Comentarii

  1. Liberalu

    Stânga trebuie reformată. Cu personaje gen Lumi..in veci pururi nu prindeti mai mult de vreo primărie de comună. S-au schimbat vremurile și trebuie să acceptăm asta cu toții.

    Raspunde

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei