Luminița Jivan, liderul PSD Caraș-Severin, primită la Băile Herculane cu un braț de trandafiri roșii!

modelmic

Vizitele în teritoriu ale conducerii PSD Caraș-Severin au continuat pe Valea Cernei. Sute de simpatizanți social-democrați au ținut să fie prezenți  la Băile Herculane, la întâlnirea cu președintele PSD Caraș-Severin, deputatul Luminița Jivan,  secretarul general PSD Caraș-Severin, senator Ionuț Chisăliță și staff-ul organizației de campanie la Alegerile Europarlamentare din 26 mai.

Manifestarea electorală a fost organizată la sala de spectacole a hotelului Dacia din orașul -stațiune Băile Herculane. Despre starea în care se află astăzi milenara stațiune, cândva locul preferat de relaxare al împărătesei Sissi, deputatul Jivan a declarat că împreună cu reprezentanții Ministerului Dezvoltării se va căuta o soluție pentru ieșirea din această „criză prelungită și de neacceptat pentru Băile Herculane”, am încheiat citatul.

modelmic

Împreună cu echipa mea am luat act de toate problemele enunțate de cetățenii din Băile Herculane și alături de specialiștii noștri am încercat punctual găsirea de soluții. Cu adevărat doare să vedem o stațiune balneo-climaterică altădată etalon în situația în care se prezintă ea astăzi. Vă spun că nu stau nepăsătoare și s-au făcut pași importanți, atent documentați pentru a reabilita acest patrimoniu incontestabil al turismului cărășan și românesc”, a declarat președintele PSD Caraș-Severin, deputat Luminița Jivan.

modelmic

La întâlnirile cu electoratul din Valea Cernei au fost abordate și aspectele politice care vizează organizarea alegerilor europarlamentare din 26 mai. A fost reiterată ideea că PSD este un partid care veghează zi de zi pentru oferirea unui trai mai bun românilor iar la Bruxelles vor fi trimiși patrioți care vor lupta pentru interesele românilor și ale țării noastre.

Liderul PSD Caraș-Severin, Luminița Jivan și-a manifestat speranța că organizația PSD Băile Herculane va reuși o figură frumoasă la alegerile din 26 mai.

Sfârșitul de săptămână nu este pentru odihnă! Astfel că zilele trecute le-am petrecut în jurul reșițenilor și celor din Băile Herculane.

Împreună cu staff-ul campaniei PSD și cu secretarul general PSD Caraș-Severin, Ionuț Chisăliță, am vrut să promovăm valorile acestui partid și, în același timp, faptul că noi conducem o campanie mult mai ambițioasă, mai deschisă și mai apropiată de cetățeni!

La Băile Herculane, un loc superb pe care îl am ca obiectiv pentru aducerea de cât mai multe investiții pentru dezvoltarea acestuia, am avut o întâlnire cu localnicii care mi-au oferit energia necesară pentru tot restul zilei! Am stat de vorbă cu aceștia despre modul în care alegerea lor de pe 26 mai le poate schimba viața în bine.

La Reșița am continuat door-to-door, intrând în discuții cu cetățenii despre viitorul României după 26 mai. Ca să înțelegem cu adevărat ce își doresc oamenii și care sunt nevoile lor, trebuie să mergem să vorbim cu ei față în față. Majoritatea răspund că vor să trăiască fără griji, iar aici intervine datoria noastră de a încerca măcar să le oferim un trai fără griji, iar acest lucru se poate realiza, pentru început, prin asigurarea unui salariu și a unei pensii decente și asigurarea accesului la servicii medicale de calitate. Aceste lucruri au fost deja demarate de PSD și vor continua să rămână un obiectiv major pentru noi!”, a declarat Luminița Jivan.

Diana RADU

 

Stiri similare

1 Comentariu

  1. Rusmir Ionel

    Multumim Distinsei Doamne Deputat Luminita Jivan – Presedinta Organizatiei Judetene PSD Caras Severin pentru cuvintele de apreciere adresate sustinatorilor PSD din Baile Herculane , pentru dorinta ca in viitorul apropiat sa se implice personal impreuna cu ,, primarul de rezerva ” in ,,reincalzirea ” numeroaselor proiecte , actualmente neglijate . Urmare intalnirii de duminica dimineata 12 mai , cu investitorii in turism , o Distinsa Doamna , proprietara unui TOT MAI CAUTAT HOTEL din STATIUNE –- <> – mi-a marturisit ca a ramas profund impresionata de intalnirea cu Doamna Deputat , impresionata de energia si dorinta de implicare pentru binele turismului din judet , din statiune in special .Impresionata de apropirea fata de om , energia de care da dovata , dorind sa o revada in perioada imediat urmatoare , urmare reveniri in statiune , a Doamne Deputat, insotita si de MINISTRUL TURISMULUI . Herculane a avut proiecte , multe dintre ele ,, parasite ” sau ,, neglijate”. Sant sanse mari sa ajungem din nou la concluzia ca <>.

    Raspunde

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei