Luminița Jivan are un mesaj și pentru electoratul dezgustat de clasa politică!

modelmic

Președintele PSD Caraș-Severin, deputatul Luminița Jivan se regăsește pe poziția a 19-a a listei de candidați social-democrați la alegerile europarlamentare din 26 mai. Jivan îi învită pe cetățeni la votul care va da Parlamentul European, socotind că numai atunci votul va fi unul legitim iar decizia de la Bruxelles va aparține oamenilor politici trimiși de popor în urma unui scrutin revelator.

Candidatul la funcția de eurodeputat, Luminița Jivan, declară: „Sunt sigură că mulți vă puneți întrebarea pe cine să votăm pe 26 mai sau de ce să votăm, de ce ar conta un vot?

Știu că în zilele noastre există un sentiment de supărare, ba chiar de dezgust față de clasa politică, dar, cum nu se poate fără anumiți factori, așa și mersul societății nu poate funcționa fără politică, trebuie să recunoaștem.

Poate sunt multe persoane care nici nu iau în considerare mersul la vot pe data de 26 mai, când se aleg reprezentanții României la Parlamentul European, cel mai important factor decident din Europa. Statul deoparte nu va rezolva niciodată nimic, iar ulterioarele reclamații ale unor persoane nu își vor mai avea rostul, având în vedere că acele persoane nu au votat. Mai exact, acele persoane nu și-au exprimat și nici nu și-au exercitat dreptul de vot, dreptul prin care, conform Constituției, poporul își exercită suveranitatea. Așa că, vă rog, mergeți cu inima deschisă la vot!

Următoarea întrebare este, cu siguranță, de ce unii și nu alții? De ce v-aș chema să votați PSD?

Până acum, Partidul Social Democrat este singurul partid din România care și-a arătat în mod constant susținerea pentru această țară, care ține la verticalitatea poporului român. Partidul Social Democrat, prin membrii săi și prin candidații săi la Parlamentul European, consideră că România este o țară ce trebuie să fie tratată ca de la egal la egal de către celelalte state europene. Nu ar trebui să existe pe continentul european țări de mâna a doua și țări de rang înalt; toți cetățenii trebuie să fie tratați în mod egal, indiferent de naționalitate.

În calitate de europarlamentari, vom fi vocea românilor și ne vom asigura de egalitatea de șanse și drepturi pentru românii din interiorul granițelor Uniunii Europene. Suntem mândri de originea noastră și suntem mândri de parcursul acestei țări, iar România merită respectul tuturor celorlalte state, deoarece suntem un stat dezvoltat, cu istorie milenară și într-atât de matur încât să decidem ceea ce este favorabil românilor pe teritoriul nostru.

Pe 26 mai ne vom spune cuvântul în ceea ce privește viitoarea traiectorie a României! Haideți la vot!

Diana RADU

 

Stiri similare

4 Comentarii

 1. GGii

  Foarte frumos mesajul!
  Aproape m-a convins.
  Dar nu vad in mesaj sa spuna nimic de puscariasi si puscariabilii din PSD!
  Si nu numai.
  Hoti sunt in toate partidele.

  Raspunde
 2. zero

  „Partidul Social Democrat … consideră că România este o țară ce trebuie să fie tratată ca de la egal la egal de către celelalte state europene”

  Teoretic sună frumos la nivel de pretenţie (în exterior).
  Practic, administraţia de stat din România îşi tratează atât de “egal” cetăţeanul precum în Evul Mediu … de la ciocoi la iobag.
  (vezi şi L.98/2016).
  De unde şi ciocoi ca tăiţelu’, parveniţi democratic :)
  “Ciocoi vechi şi … noi.”

  Raspunde
 3. zero

  P.S.
  (autoritatea contractantă exercită asupra persoanei juridice în cauză un control similar celui pe care îl exercită asupra propriilor departamente sau servicii)

  Raspunde

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei