Luminița Jivan vine cu o veste bună de la CNI. Alte două drumuri județene vor fi în curând modernizate

 

lumi

DJ 571 și DJ 608 vor suferi cât de curând lucrări de modernizare totală. Reabilitarea celor două drumuri județene vine ca urmare a discuțiilor dintre Viorica Dăncilă, care nu demult a fost în județul nostru, ministrul Dezvoltării Regionale, Daniel Suciu și Manuela Pătrășcoiu, directorul Companiei Naționale de Investiții.

Președintele PSD Caraș-Severin, Luminița Jivan, a precizat că în urma vizitei la CNI, ieri, Manuela Pătrășcoiu i-a dat această veste bună, privind asfaltarea celor două drumuri din Caraș-Severin.

„Pentru DJ 571, tronsonul ce începe din DN 57 Ciuchici – Sasca Montană – Cărbunari – Moldova Nouă.dar și pentru DJ 608, tronsonul Luncavița – Teregova – Mehadica, se lucrează deja la caietele de sarcini urmând apoi achiziția studiului de fezabilitate, iar mai apoi a proiectării și execuției.

Iată că vizita doamnei premier a avut un scop precis, de a vedea exact cu ce probleme se confruntă cărășenii, ca urmare că unele proiecte încep să prindă deja contur după această vizită”, a declarat președintele PSD Caraș-Severin, Luminița Jivan.

 

Diana RADU

Stiri similare

3 Comentarii

 1. zero

  Să dea Dumnezeu … !

  Altfel apar d’ăştia ca Vela, tăiţelu’ & Co, ai căror “strămoşi” (politici) l-au trădat până şi pe Cuza.

  Raspunde
 2. cetateanu B

  Bravo Luminita ,dar de DJ.572 ce zici ? Acest drum nu este tot al carasenilor si cunosti situatia lui de cand ai fost Director de cabinet la Consiliul Judetean dar ptr. o Doamna ca tine este neinteresant !!! aidoma presedintelui de partid ca ati SCOS TARA DIN NOROAI …..DAR VOI NU ATI FOST IN TARA SCOASA DIN NOROI ,DECAT PE UNDE VRETI VOI . DE RESTUL NU VA INTERESEAZA .ATUNCI VORBITI DOAR IN NUMELE UNOR LOCALITATI NU VA RAPORTATI LA TOTI LOCUITORI JUDETULUI ORI VALEA ALMAJULUI SI MOLDOVA NOUA NU REPREZINTA TOT JUDETUL. interesu poarta fesu !…..

  Raspunde

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei