Luminița Jivan vrea performanță în Consiliul Județean! De ce au fost excluși cei 5 consilieri județeni?

modelmic

 

Cinci consilieri județeni cărășeni au fost excluși astăzi dintr-un foc din Partidul Social Democrat. Decizia a fost luată în cadrul ședinței Biroului Permanent Județean al PSD Caraș-Severin, cei vizați fiind Flavius Nedelcea (care este și vicepreședinte al CJ), Lenuța Ciurel, Gabriel Dinu, Victor Tiugan și Nicolae Gubandru.

Președintele PSD Caraș-Severin, Luminița Jivan, a explicat la finalul ședinței motivele care au stat în spatele acestei decizii radicale:

„În privința lui Victor Tiugan și a lui Nicolae Gubandru, am avut discuții cu organizațiile locale care sunt nemulțumite de activitatea dânșilor. Nu s-au implicat sub nicio formă, nu au trecut prin organizații pe la dânșii, nu au simțit o reală susținere din partea celor doi consilieri județeni.

Legat de decizia BPJ și cea de data trecută a CEx-ului, de excludere a celorlalți doi consilieri județeni, Lenuța Ciurel, Gabriel Dinu, se știe clar faptul că nu s-au aliniat liniei partidului și au adus prejudicii grave imaginii partidului, defăimând președintele partidului și premierul României.

Domnul Nedelcea, la fel, a hotărât să nu se supună ordinii partidului, să conteste decizia majorității. Pur și simplu la dl Nedelcea a fost o decizie luată de majoritatea CEx și a Biroului Permanent Județean, pentru că acolo ne dorim o mai bună colaborare cu CJ, ne dorim un Consiliu Județean care să fie cât se poate de profesionist, să fie cât se poate de bine organizat, să putem să colaborăm cu dânșii și la urma urmei să fie performant. Pentru că cetățenii acestui județ, din păcate, nu pot să spună că în Consiliul Județean în momentul de față se face performanță”.

Referitor la zvonurile conform cărora viitorul vizat va fi președintele forului județean, Silviu Hurduzeu, Luminița Jivan a exclus această posibilitate: „Domnul Hurduzeu va trebui să își vadă de treabă la fel cum a făcut-o până acum, să își eficientizeze echipa și să facă performanță”.

În opinia președintelui PSD Caraș-Severin nu există nicio  posibilitate, ca după excluderea lui Nedelcea, PSD să piardă funcția de vicepreședinte a forului județean, având în vedere că social-democrații dețin în continuare majoritatea, în urma alianței cu PMP.

 Citește și Flavius Nedelcea, exclus din PSD! Urmează alegeri la Consiliul Județean Caraș-Severin

 

 

Karina TINCUL

Stiri similare

3 Comentarii

 1. zero

  “au adus prejudicii grave imaginii partidului”

  De ce oare “respectabilii” din şleahta pretins liberală nu îi exclud şi ei pe cei care au adus prejudicii grave imaginii partidului minciunilor?
  Din cauza “tăiţeilor” obţinuţi prin taxe majorate 50% şi alte mânării care servesc proprii interese personale. În frunte cu “fuehrerul”.
  Adică cel de la Nădrag şi cel de la Armeniş.

  Raspunde
 2. emilianus

  ”din păcate, nu pot să spună că în Consiliul Județean în momentul de față se face performanță”.

  Referitor la zvonurile conform cărora viitorul vizat va fi președintele forului județean, Silviu Hurduzeu, Luminița Jivan a exclus această posibilitate: „Domnul Hurduzeu va trebui să își vadă de treabă la fel cum a făcut-o până acum, să își eficientizeze echipa și să facă performanță”.” Citesc si ma apuca rîsul. Ai descoperit apa caldă luminițo. De aia nu sînt drumuri bune că profesorul Dinu nu a pus el piatra pe drum. De aia nu sînt drumuri bune că Lenuța Ciurel nu a ieșit cu elevii să pună asfalt pe la Dognecea. De aia nu sînt drumuri bune ca n-a scos Nicolae Gubandru pensionarii sa astupe gropile pe drumul de Oravița. Si de aia nu sînt drumuri bune ca Tiugan a impiedicat minerii de la M9 să stea cu spatele împotriva vîntului să nu se mai ridice praful îm M9 si să ne asfixieze. Dar de acum s-a rezolvat totul, se face performanta cu aceiași conducere că de! Peștele de la coadă se strică. Niste consilieri judeteni care nu au pupat condurul au tinut in loc Consiliul judetean si l-a impiedicat sa facă performanță. Cine lucreaza angajat in consiliu nu trebuie sa faca performanta ci consilierii. Oare ce ar trebui sa faca astia ca sa fie performanti? Sa le ia lopetile din mîini muncitorilor de pe drumul de Oravita si sa lopateze bitum iar angajatii de la consiliu sa ii cronometreze? Si cum s-a masurat performanta prin numarul de pupaturi pe persoana luminata? Cautati si voi motive mai putin hilare. Ca altfel riscati sa ramaneti fara votanti ca mor toti de rîs.

  Raspunde

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei