M9 merge cu PSD-ul! Nelu Zaberca: „Rezultatul din Moldova Nouă i se datorează în mod covârșitor Luminiței Jivan”!

modelmic

M9 merge pe mâna PSD-ului! Cetățenii din Moldova Nouă a votat în mod covârșitor pentru Viorica Dăncilă. Reprezentanta Partidului Social Democrat s-a impus în orașul din Clisura Dunării cu 48,11 procente, în timp ce al doilea clasat, Klaus Iohannis a reușit să obțină doar 23,9% din voturile valabil exprimate. 

Rezultatul foarte bun obținut de PSD la Moldova-Nouă i se datorează în mare parte Guvernului Dăncilă și deputatului Luminita Jivan, este de părere președintele organizației locale, Nelu Zaberca:

„Noi, oamenii de campanie nu am făcut nimic special, doar am adus la cunoștință cetățenilor, realizările și totodată buna guvernare a PSD-ului. Noi, ca și oraș, în ultima lună am primit 3,3 milioane de lei, am primit aproape 5 milioane de euro pentru reabilitarea străzilor, am primit finanțare pentru o nouă bază sportivă si să nu uităm de hotărârea de Guvern pentru deschiderea noului punct vamal, unde, doamna Dăncilă și Luminița Jivan au avut un rol important.

Cred cu tărie că cetățenii au înțeles implicarea atât a doamnei Dăncilă cât și a doamnei deputat Luminița Jivan, răsplătindu-ne cu votul lor. Eu, în calitate de președinte al organizației PSD Moldova-Nouă, împreună cu colegii de campanie, le mulțumesc public cetățenilor acestui oraș pentru prezență și pentru votul acordat doamnei Dăncilă”.

Ioan Zaberca a mai precizat că are așteptări mari de la turul doi al alegerilor prezidențiale, când își dorește ca diferența de voturi între cei doi candidați să fie și mai mare la Moldova Nouă. Pe de altă parte, Zaberca a dorit să sublinieze că scorul bun obținut de PSD la Moldova Nouă nu se datorează implicării în campanie a primarului Adrian Torma, recent înscris în PSD, în ciuda afirmațiilor făcute în acest sens de adversarii politici.

Vreau ca în turul doi să depășim 55%. Este un procent ușor de îndeplinit, dacă ne uităm la organizația PNL din Moldova-Nouă, o orgnizație care tot timpul a fost «trasă în sus» de partid și de procentele obținute de partid, la nivel județean sau național.

Acum, după rezultatul slab pe care l-au făcut cei de la PNL, dl Sporea face vorbire despre implicarea primarului Torma în campanie cum că rezultatul PSD-ului i s-ar datora. Îi transmit dl Sporea că îl aștept la sediu pentru ai înmâna rezultatele ultimelor două «confruntări». Poate dumnealui le-a rupt, eu așa aș fi făcut. Dar îi aduc aminte că la europarlamentare, PNL, cu primarul Adrian Torma la PNL, a avut în jur de 800 de voturi, iar noi  PSD, în jur de 1600. La prezidențiale, cu  primarul Adrian Torma la PSD, PNL-ul domnului Sporea a abținut 900 de voturi, iar noi, PSD-ul, 1800 de voturi. Întrebați-l vă rog pe dl Sporea unde a fost implicat primarul Torma”, a mai adăugat Nelu Zaberca.

De menționat că Moldova Nouă este singurul oraș din Caraș-Severin în care Viorica Dăncilă a obținut mai multe voturi decât Klaus Iohannis.

Diana RADU

Distribuie pe:

Stiri similare

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei