Magazinul „CASA ALEX“, cel mai mare retailer de bricolaj care se va deschide la Oravița!

CasaALEX

Bricolajul a pătruns mai agresiv abia în ultimii ani în România, dar în străinatate, și mai cu seamă în America, conceptul bricolaj, numit „do it yourself“, are o lungă istorie în spate.  Mai pe înțelesul tuturor, bricolajul se referă la capacitatea oamenilor de a crea sau repara diverse obiecte fără a apela la ajutor specializat.

De la covoare și perdele, până la mobilier și prefabricate, bricolajul se referă la tot ce înseamnă renovarea unei locuințe în această accepțiune. De la an la an, au apărut astfel rețelele de magazine bricolaj, care s-au extins fulminant de la un an la altul. Multe dintre ele pot fi găsite și în România, dar astăzi vorbim despre deschiderea unui magazin de acest gen la Oravița. Și nu orice magazin, pentru că, CASA ALEX va fi cel mai mare magazin de bricolaj din zona Clisurii Dunării și Văii Carașului!

CASA ALEX este magazinul creat de compania AUTO ALEX, societate cu capital privat românesc, înființată în anul 1992, în orașul  Moldova Nouă, care odată cu finalizarea acestui nou edificiu comercial se ridică la un nivel superior în piața de bricolaj.

CasaSeara

Ce l-a condus pe managerul companiei Auto Alex, Alin Torma, la convingerea realizării acestui proiect? Cererile tot mai mari de produse ale clienților, la care magazinele AUTO ALEX nu mai făceau față și dorința unei palete diversificate de produse, pentru toate buzunarele. Prin urmare, trebuia inventat ceva iar acel concept absolut original din punct de vedere al proiectului și design-ului„by Torma“ se numește astăzi CASA ALEX, de a cărui deschidere oficială ne mai despart doar câteva zile.

Magazinul va avea o suprafață indoor și outdoor de peste 2200 de metri pătrați iar produsele de pe rafturi se încadrează în segmentele de prețuri low, medium dar și premium, așa cum și-au dorit fondatorii AUTO ALEX, frații Adrian și Alin Torma.

alexcasa

Din punct de vedere al resursei umane, în noul magazin vor fi angajate 50 de persoane, AUTO ALEX dovedindu-se, și din acest punct de vedere, un angajator important în această piață de profil din regiunea Banat.

În viitorul nu foarte îndepărtat, Magazinul CASA ALEX va fi disponibil clienților și în varianta comenzilor on-line iar în ceea ce privește achiziția de produse prin rate, clienții vor putea recurge la varianta creditării prin CETELEM, prin rate cu cardul BRD sau ING  sau în rate, direct la birourile din magazin.

bricolajAex

Sergiu TABAN

Stiri similare

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei