Mai poate Popa fi învins în toamnă? „Alegerile oferă mai întotdeauna surprize”, este de părere deputatul Ion Mocioalcă

modelmic

Liderul Pro Romania, Victor Ponta,  anunța recent că partidul va avea candidați proprii la alegerile locale peste tot în țară, dar situația în Caraș-Severin pare să fie una mai specială. Conform declarațiilor secretarului general al partidului, deputatul Ion Mocioalcă, în urma alianței încheiate la nivel județean între Pro România, PSD și ALDE, candidatul comun al celor trei partide pentru Consiliul Județean Caraș-Severin va fi Silviu Hurduzeu, urmând să existe și o listă comună de consilieri județeni. Cum stau însă lucrurile pentru Primăriile celor două municipii din județ?

Am dorit, nu numai din motive sentimentale, să fac această alianță cu PSD și ALDE, ci și pentru faptul că lui Silviu Hurduzeu, care nu este nici un secret pentru nimeni, va fi candidatul comun la Consiliul Județean, trebuie să i se ofere șansa de a-și continua proiectele pe care le-a început. Pentru că mie mi s-a părut că de o bună bucată de timp Caraș-Severinul merita mai mult. Cred că și ceea ce s-a realizat până cum, în materie de lucrări publice, îl recomandă pe Silviu Hurduzeu. Dar nu numai în materie de lucrări publice, ci și în materie de protecție socială”, a precizat Mocioalcă.

Întrebat dacă va exista un candidat comun și în cele două municipii, Reșița și Caransebeș, deputatul cărășean nu a dorit să dezvăluie nimic, susținând că încă nu s-a luat o decizie definitivă: „Deocamdată această alianță este parafată, iar cele două municipii sunt în centrul atenției noastre, pentru a lua cea mai bună decizie, atât pentru fiecare partid în parte, cât și pentru alianță”.

Mai poate fi însă actualul edil reșițean Ioan Popa bătut la alegerile din toamnă? Mocioalcă pare convins că da.

Alegerile oferă mai întotdeauna surprize. Noi încercăm să găsim varianta optimă și la Reșița, dar nu numai Reșița este importantă. Toate celelalte localități din punctul meu de vedere sunt la fel de importante, pentru că succesul fiecăruia în parte ar putea reprezenta succesul comun al alianței”, a adăugat Ion Mocioalcă.

Citește și Ioan Popa: „PNL Caraș-Severin este pregătit nu doar să intre în alegeri, dar să le și câștige”

 

Karina TINCUL

Distribuie pe:

Stiri similare

3 Comentarii

 1. nelly

  Primarul nu are nevoie sa fie sustinut de partid.Ce a facut pt.Resita ,nu a facut nimeni in 30 de ani. Are si el ,,pasaricile” lui,dar nu putem sa ne facem ca nu vedem ce a facut, Si cred ca v-a mai face, Castiga detasat,la mare distanta. Ca si cum a-si concura eu impotriva lui Usain Bolt. Clar se stie invingatorul.( Usain Bolt= recordmen mondial la 100m)

  Raspunde
  1. zero

   De 30 de ani, nimeni nu a majorat taxele cu 50% şi nu şi-a bătut joc de cetăţeni doar de dragul tăiţeilor.
   Aveţi dreptate :)

 2. Petru

  Domnule Mocioalca sunteți un adevărat politician… nimeni nu-și amintește nimic din activitatea dvs., legea Mocioalca – aia cu pensia speciala, cu scaune comode în sălile parlamentului și mâncare la preț decent la bufet…

  Raspunde

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei