Mămicile voastre de # rezistenţi! ….

 

modelmic

Despre mişcarea #rezist, mişcare deja celebră prin organizarea riguroasă, potenţialul financiar vizibil în creştere, mişcare cunoscută şi datorită unor imbecili care conduc aşa zisele proteste, s-a scris în media, s-a vorbit şi nu de puţine ori s-a demonstrat negru pe alb, că gloata este mânată în lupte de cu totul alte interese decât cele ale românilor mulţi. Dar asta nu contează pentru unii care se cred profeţi, falşi, e drept şi cărora le-a fost inoculat în tărtăcuţe, de afară, biensur, că ei sunt cei care vor face din Romania o Elveţie a Estului Balcanic…

Numai că atunci când câţiva imbecili din capii protestatarilor aruncă tare de tot cu lături în pensionarii ţării, nu poţi să nu te întrebi, încotro mergem? Atunci când pensionarii sunt catalogaţi drept „o gloată de vite bătrâne”, „nespălaţi, urât mirositori, plini de ură, fără educaţie, fără nici un Dumnezeu pe lume”, că aşa spune într-o postare o toantă, Mirică Emilia, pe o reţea de socializare, nu te poţi întreba de unde vine atâta ură şi ce mănâncă la micul dejun o cretină ca asta!…. Dacă spusele # rezistenței sunt reale, poate ne merităm soarta, iar fătuţa în cauză e, clar, lipsită de educaţie sau şi mai rău, educaţia aleasă a dobândit-o rara avis asta, dupa 1989…. Fată dragă, dacă ai şi tu bunici şi părinţi, e limpede, mă mir cum nu le este ruşine cu tine atunci când scoţi pe guriţă asemenea enormităţi!…. Sau tu te-ai născut direct hastagistă, chiar în Piaţă şi nu îţi cunoşti părinţii !

Dragă toanto, păi unde erai tu în duminica votului? Este posibil să fi fost în refacere după vreo partidă de iarbă straşnică la sfârşit de săptămană, ori doctorul ginecolog era liber duminica şi musai avea timp de vreun avort spontan , sens în care e normal că nu aveai cum să ajungi pe la secţia de votare!…. Poate că eu greşesc şi hastagista asta chiar are servici, da` din ăsta mai lejer, nu lucrează decât o dată pe lună, restul timpului îl petrece în stradă, oricum banii vin de la ONG-uri….

Iar dacă tu, cretino, percepi pensionarii ca pe nişte vite bătrâne, înseamnă că nu eşti decât o progenitură a acestor vite, doar o viţică cu privirea bovină, fără pic de înţelegere, care are furajul asigurat, probabil de un bou pensionar care a crescut-o…. Hastagistilor, unii dintre voi, nu toţi, lăsaţi baltă problema cu educaţia pensionarilor, sigur marea majoritate dintre voi nu veţi ajunge niciodată la nivelul multor pensionari, ştiut fiind faptul că înainte de ’89, şcoala era chiar şcoală, nu rampă de lansare pentru modă, coca, iarbă şi alte cele….

Aş vrea să cred că elucubraţiile voastre sunt produsul manipulării unor cercuri de interese, dar şi atunci e grav, dacă puteţi fi manipulaţi în halul ăsta, chiar nu vă duce capul !

Între tinerii noştri sunt adevărate valori, tineri care nu sunt în stradă şi care sunt educaţi sănătos, româneşte, pe cu totul alte principii decât ale voastre, lăsaţi aceşti tineri să vă conducă, credeţi-mă, merită! Că pe voi nu vă văd decât în stradă, timp în care Târgurile de forţă de muncă sunt goale, gunoaielor !

 

Adi NICA

Stiri similare