Marbek, doar produse de calitate!

modelmic

Cine nu cunoaște firma Marbek, cofetăria, carmangeria și produsele din carne, cine nu-l cunoștea amfitrionul acestei afaceri, pe Domnul Mișu care din păcate a plecat dintre noi la cele veșnice. Am  cunoscut-o cu mulți ani în urmă și pe Doamna Mariana, o femeie de nota 100 care dupa acel nefericit eveniment a preluat frâiele afacerii de familie.

image002

Ca să definim Firma Marbek trebuie să amintim  și domeniile de activitate cu care aceasta se ocupă…

Începem cu produsele și preparatele din carne;

Revenind la produsele ce fac fală banatului, vom începe cu produsele și preparatele din carne care prin rețete și mirodenii secrete, reușesc să fie în top în Banatul Montan. Acestea sunt 100% producție românească.

Screenshot_3

Carnea și produsele ce derivă din aceasta, sunt procesate în abatorul propriu cu personal specializat

Familia Marbek a promovat în permanență  calitatea, nu cantitatea produselor care prin unicitatea lor au  un renume în județul Caraș-Severin și numai. Pentru  orice sărbătoare, în orice sezon, puteți comanda  preparate din carne sau chiar afumături.

CITEȘTE ȘI : Se vinde Restaurant-Pensiune 5 M

Ca orice firmă cere se respectă, firma Marbek are o piesa de rezistență la capitolul carmangerie și anume pasta de mici cu gust  de mici authentic după o rețetă veche, secretă.

Trecând de cealaltă parte a gustului, adică în zona dulce de la Cofetăria Marbek, ne întâlnim cu adevărate bijuterii culinare, care în mare parte din ele ne amintesc de gustul din copilărie, iar noile trenduri de torturi facute  pe comandă, sunt nemaipomenite, atât la gust cât și estetic.Prăjiturile, într-o varietate consistentă de esențe, si culori aduc un plus valoare pe orice masă.

image005image006image007

Să mai amintim că s-a deschis un nou punct de lucru  în Piața Reșița Sud cu prețuri pentru toate buzunarele și pentru toate gusturile. În vitrine, găsiți produse de carmangerie crud-uscate, afumate sau procesate cum ar fi, pulpă, ceafă, muschi, costiță, cotlet, cârnați, slanină șuncă, tobă caltaboș, salamuri, produse alimentare, lactate, brânzeturi sau produse nealimentare etc.

Pentru informații sunați la telefon  0760 179 612, 0744 587716 sau 0735 996 766

CITEȘTE ȘI: Vând teren în localitatea Gărâna

Marbek vă asteaptă .image008image009

Distribuie pe:

Stiri similare

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei