Marcel Andronache, noul vicepreședinte al Consiliului Județean Caraș-Severin?

modelmic+editorial

Marcel Andronache ar putea deveni al doilea vicepreședinte al Consiliului Județean Caraș-Severin, conform declarațiilor făcute astăzi în cadrul unei conferințe de presă, de conducerea Partidului Mișcarea Populară. 

Atât președintele filialei județene Ion Tabugan cât și vicepreședintele Ionuț Popovici au dat asigurări încă de acum câteva săptămâni că și cel de-al doilea post de vicepreședinte al forului județean va reveni Partidului Mișcarea Populară. Afirmațiile lor au fost întârite astăzi în cadrul întâlnirii cu presa, organizată cu ocazia prezenței în județ a președintelui executiv al PMP, Eugen Tomac și a prim-vicepreședintelui, Ion Răducanu.

În momentul în care s-a făcut negocierea cu PSD-ul, matematica era foarte simplă, iar din negocieri pot să vă spun că încă de atunci noi am avut două funcții de vicepreședinte, negociere care rămâne valabilă. Decisigur și al doilea post de vicepreședinte al CJ Caraș-Severin este tot al PMP-ului”, a afirmat în cadrul conferinței Ionuț Popovici.

La rândul său, Ion Tabugan a dat asigurări că PMP-ul nu va pierde sub nici o formă funcția de vicepreședinte, adăugând chiar că partidul este dispus să negocieze și cu PSD-ul, dar și cu PNL-ul. În plus, Tabugan „a lăsat să îi scape” și numele celui care va ocupa, se pare, această poziție – Marcel Andronache:

„Negociem și cu unii și cu alții. S-ar putea să avem un vicepeșdinte în persoana lui Andronache, susținut de PSD, dar s-ar putea să fie susținut și de alții. Eu vreau să fim foarte bine înțeleși: noi nu avem treabă nici cu stânga, nici cu dreapta, avem treabă cu interesul nostru, al partidului, să maximizăm tot ce se poate la nivel de județ”.

Marcel Andronachea, inițial membru al UNPR a ajuns în forul județean după ce președintele filialei județene, Ion Tabugan și-a dat demisia.

Karina TINCUL

Stiri similare

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei