Marcel Ciolacu: „Sunt ferm convins că Silviu Hurduzeu va câștiga acest examen electoral”

ciolacu

Președintele Partidului Social Democrat, Marcel Ciolacu, se declară convins că Silviu Hurduzeu va reuși să convingă electoratul din Caraș-Severin să îl voteze pentru un nou mandat la conducerea Consiliului Județean Caraș-Severin. Aflat într-o vizită la Reșița alături de Vasile Dâncu, președintele Consiliului Național al PSD și de Sorin Grindeanu, prim-vicepreședinte al social-democraților, Marcel Ciolacu a lăudat activitatea administrativă depusă în ultimii patru ani de candidatul alianței PRO Caraș-Severin, caracterizând mandatul lui Hurduzeu la forul județean ca fiind unul „de excepție”.

În luptele electorale mai ales cele locale, de obicei ne dorim să discutăm despre proiectele județului, orașului sau comunei și am urmărit campania lui Silviu, vrea să își prezinte cei patru ani de mandat, un mandat de excepție administrativ, și chiar o schimbare totală a felului de a conduce un județ. (…) Eu sunt ferm convins că Silviu va câștiga acest examen electoral. Vom avea în orele următoare întâlniri cu toți candidații PSD din Caraș-Severin, și mă bucur mult că Sorin Grindeanu a făcut pasul de a reveni în politică și alături de ceilalți colegi am pornit la acest drum”, a precizat președintele PSD, care a subliniat că în urma întâlnirilor la care a participat în ultima perioadă a ajuns la concluzia că românii sunt mai preocupați în acest moment de pandemie și eventualele urmări ale deschiderii școlilor decât de alegerile locale.

Lucrurile încet-încet trec în Europa, dar în România printr-o gestionare greșită a actualei guvernări, lucrurile scapă de sub control. Vom vedea după deschiderea școlilor și după organizarea alegerilor dacă putem trage o linie și putem în continuare să ținem alegeri și pe 6 decembrie, în contextul în care nicio capitală europeană în acest moment nu ne-a dat acceptul de a organiza secții de votare pe teritoriul țărilor sale. Deci toți românii din diaspora nu vor putea participa la vot, ceea însemnă o îngrădire de drepturi și libertăți”, a adăugat Marcel Ciolacu.

psd

La conferința de presă de la Reșița, au fost prezenți alături de Marcel Ciolacu, Sorin Grindeanu și Vasile Dâncu, candidații alianței PRO Caraș-Severin pentru Consiliul Județean și Primăria Reșița, Silviu Hurduzeu și Ionuț Chisăliță, care nu au ezitat să își ironizeze contracandidații liberali.

hurduzeu

Vreau să îl informez pe președintele Ciolacu despre un candidat care s-a instalat recent în județul Caraș-Severin, în localitatea Câlnic care aparține de municipiul Reșița, o localitate atestată în secolul XV, era vorba atunci despre nobilul Lucas de Câlnic. Probabil peste sute de ani se va vorbi despre elicopteristul Romeo Dunca de Câlnic. Nu l-am făcut eu elicopterist, l-a făcut un liberal cu vechi state în PNL, dl Liviu Spătaru, sigur deranjat de declarațiile lui că județul Caraș-Severin de 30 de ani a stagnat, uitând sau neștiind că județul a fost condus la nivel de Consiliu Județean de reprezentanți ai partidelor de dreapta”, a afirmat, printre altele, Silviu Hurduzeu.

Puteți urmări aici întreaga conferință de presă susținută la Reșița de conducerea PSD:

 

Redacția

Distribuie pe:

Stiri similare

1 Comentariu

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei