Marcel Vela: „Ne vom mobiliza ca președintele Klaus Iohannis să câștige încă din primul tur”!

modelmic

Ne dorim ca președintele Klaus Iohannis să câștige cursa prezidențială încă din primul tur”, a declarat președintele organizației județene a Partidului Național Liberal, Marcel Vela, în cadrul unui conferințe de presă în care a anunțat demararea în Caraș-Severin a acțiunii de strângere de semnături pentru depunerea candidaturii lui Iohannis pentru alegerile prezidențiale.

Demarăm o acțiune anunțată încă de zilele trecute pentru a strânge semnături în vederea depunerii candidaturii domnului președinte Klaus Iohannis pentru competiția electorală din luna noiembrie, astfel încât la Cotroceni, România să aibă un președinte care apără democrația, care asigură stabilitatea, un președinte care garantează România europeană, care încurajează performanța, respectă valorile, un președinte care promovează educația și care susține dezvoltarea economică. Dorim  să adunăm cât mai multe semnături din Caraș-Severin și în același timp, eu ca președinte și colegii mei din filială ne dorim ca președintele Klaus Iohannis să câștige cursa prezidențială încă din primul tur”, a precizat Marcel Vela.

Ținta liberalilor cărășeni este strângerea a minim 40.000 de semnături. La nivel național, reprezentanții PNL speră ca cel puțin 2 milioane de persoane să semneze pentru depunerea candidaturii actualului președinte.

Toți candidații sunt redutabili în orice competiție și ca atare tratăm cu seriozitate aceste alegeri, motiv pentru care ne vom mobiliza ca președintele Klaus Iohannis să câștige din primul tur. Consider că toți candidații sunt competitori pe care trebuie să îi analizezi, să îi iei în calcul și să îți faci strategia în funcție de fiecare”, a mai adăugat Marcel Vela.

 

Karina TINCUL

Stiri similare

4 Comentarii

  1. Opinia Publica

    Avand in vedere ca omul ala nu a facut absolut nimic 5 ani, fara un furt masiv la numaratoare…nici o sansa. Avantajul major pe care il are e ca nu prea are contracandidati. Si uite cum poti castiga o excursie de 10 ani in fruntea statului fara sa faci absolut nimic.

    Raspunde
  2. Baran

    Care mobilizare domnule Vela? Mobilizarea care ați făcut-o și la alegerile europarlamentare in Caransebeș? Atunci când ați adus oameni de pe sate să voteze PNL in Caransebeș să-i aratați primarului caransebeșean cine este “șeful”

    Raspunde

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei