Marcel Vela, noul președinte al Comisiei pentru apărare, ordine publică și siguranță națională a Senatului!

modelmic

 

Senatorul cărășean Marcel Vela este de săptămâna aceasta noul șef al Comisiei pentru apărare, ordine publică și siguranță națională a Senatului. 

Liderul Partidului Național Liberal, filiala Caraș-Severin a fost ales în fruntea Comisiei, după ce fostul președinte Iulian Dumitrescu s-a retras. Membrii grupului PNL din Senat au decis astăzi, în unanimitate, ca locul lui Dumitrescu să fie luat de Marcel Vela.

Noul șef al Comisiei de apărare a Senatului a precizat pentru Reper 24 că se simte onorat că a fost numit în această funcție și a ținut să le mulțumească colegilor care au avut încredere în el.

,,Este o sarcină din partea partidului și a Senatului care mă onorează, dar mă și obligă. Alături de toți colegii din comisie sunt sigur că vom face lucruri bune pentru acest domeniu extrem de important”, a mai adăugat Vela.

Karina TINCUL

 

 

Stiri similare

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei