Marcel Vela, președintele PNL Caraș-Severin: „Votul de astăzi este un vot de schimbare pentru România”!

76751777_978026142564488_1204396966822281216_n

Președintele Partidului Național Liberal, filiala Caraș-Severin, Marcel Vela, a dorit să transmită un mesaj de mulțumire tuturor cărășenilor care au trecut astăzi pe la urnele de vot. În același timp, ministrul de Interne s-a arătat încrezător că după ziua de astăzi va urma o schimbare în bine pentru România.

Dragi prieteni, dragi cărășeni, ca președinte al filialei Partidului Național Liberal Caraș-Severin, vă rog să îmi permiteți să vă mulțumesc în numele tuturor colegilor liberali din cele 77 de localități ale județului nostru. Vă mulțumim celor care ați ieșit la vot, care v-ați exprimat opțiunea în mod democratic și civilizat. Vă mulțumim pentru opțiunea pe care ați avut-o pentru o Românie normală.

Votul de astăzi este un vot de schimbare pentru România. Continuitatea unor valori și a unor principii liberale pot fi schimbarea în bine de care țara noastră are nevoie și acest lucru se va vedea în revenirea economică și socială a României, susținută de către Partidul Național Liberal de acum încolo.

Vă mulțumim încă o dată pentru încredere și vă asigurăm de toată deschiderea și susținerea noastră, atât la nivel național, cât și la nivel județean și local. Dumnezeu să binecuvânteze România”, este mesajul transmis de președintele PNL Caraș-Severin, Marcel Vela.

Citește și Klaus Iohannis, președintele României pentru încă cinci ani, conform exit-pollurilor!

 

Karina TINCUL

Distribuie pe:

Stiri similare

1 Comentariu

  1. zero

    „Dragi prieteni … Votul de astăzi este un vot de schimbare … ”

    Dragi (tovarăşi şi) prieteni … schimbare: o altă “Mărie” dar cu aceeaşi “pălărie” :)

    Raspunde

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei