Marcel Vela: „Redobândirea încrederii românilor în MAI este un proiect normal ce poate fi ușor atins, cu calm și înțelepciune”!

vela

 

Senatorul Marcel Vela a primit, marți, aviz pozitiv pentru funcţia de ministru al Afacerilor Interne. El a avut 17 voturi pentru şi 10 împotrivă în şedinţa Comisiilor reunite pentru apărare, ordine publică şi siguranţă naţională din Parlament.

Mulțumesc tuturor colegilor parlamentari, membri ai comisiilor de Apărare, Ordine Publică și Siguranță Națională din Parlamentul României pentru votul de încredere pe care mi l-au acordat la audierea ca viitor ministru, dorind să-i asigur de toată disponibilitatea mea pentru recâștigarea prestigiului Ministerului de Interne.

Toți românii au un interes legitim de a se simți în siguranță, de aceea consider că este binevenită o abordare pozitivă în relaționarea lucrătorilor ministerului cu toți cetățenii.

Cred cu tărie că în minister există profesioniști adevărați și sunt convins că redobândirea încrederii în această instituție extrem de importantă pentru România este un proiect normal ce poate fi ușor atins, cu calm și înțelepciune”, a precizat Marcel Vela.

Senatorul propus pentru funcția de ministru de Interne a afirmat în cadrul audierii că raportul privind incidentele violente de la protestele din 10 august 2018 trebuie desecretizat, chiar dacă nu conține lucruri extraordinare. Conform lui Vela secretizarea raportului creează neîncredere în instituțiile statului. De asemenea, ministrul propus de PNL la Interne a afirmat că se impune o reformă a Jandarmeriei și a Poliției.

 

 

Karina TINCUL

Stiri similare

2 Comentarii

 1. Gugulanul

  Cit formalism! Parca sunt la o sedinta PCR, fiecare cu fituica, sa nu greșească la ce are de spus, sa nu deranjeze secretarul de partid, cit nepotism, indiferent de culoare politică, rusine in secolul 21 !

  Raspunde
 2. zero

  „Toți românii au un interes legitim de a se simți în siguranță”, a precizat Marcel Vela.

  Adică Vela are un interes legitim de a se simţi (din nou) în … securitate (siguranţă naţională).
  Alţii preferă siguranţa … internaţională.
  Pentru asta a fost organizată înscenarea de la Caracal, pentru a impune o reformă în MAI ?
  Cu promovare după “abdomene” şi “flotări pe timp” (patent tăiţelu’)? :)

  Raspunde

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei