Marcel Vela: „Sper ca județul Caraș-Severin să fie din nou în top cu rezultatul alegerilor”

modelmic

PNL Caraș- Severin a susținut o conferință de presă la sediul județean al partidului, la care a fost prezentat calendarul electoral din această săptămână, dar și detalii despre mitingul ce va avea loc mâine la ora 17:00 în Centrul Civic din Reșița.

Conform declarațiilor liderul dreptei județene, Marcel Vela, se estimează ca la mitingul electoral de la Reșița vor participa peste 2.000 de oameni, jumătate din Reșița și cealaltă jumătate a participanților din celelalte 76 de organizații locale PNL.

Astăzi, filiala PNL din județ a participat la hramul bisericii ”Sfinții Împărați Constantin și Elena” din orașul Anina, după care continua turul electoral în zona Anina, apoi în zona Cornea și Cornereva.

Miercuri acest periplu al echipei naționale condusă de președintele Ludovic Orban, alături de Rareș Bogdan și ceilalți colegi din echipa națională care vor fi prezenți, inclusiv candidatul nostru regional, domnul Ghiță Falcă, primarul Aradului, vom începe acțiunea cu o oprire scurtă la Bucova pentru a ne întâlni cu membrii composesoratului care au primit proprietățile restituite cu ajutorul PNL. După această scurtă întâlnire de câteva minute, echipa județeană îi va conduce pe oaspeții de la București, în Oțelu Roșu, în piața din Caransebeș, la o fabrică dezvoltată în ultimii ani și care a creat multe locuri de muncă în Caransebeș”, a declarat președintele PNL Caraș-Severin, Marcel Vela.

După mitingul de la Reșița, Victor Orban și echipa județeană a partidului se vor întâlni cu simpatizanții din Valea Carașului, la Teatrul ”Mihai Eminescu” din Oravița. Tot în Oravița va avea loc și întâlnirea cu familiile deportaților pentru care PNL a inițiat proiecte legislative.

Ne simțim onorați că echipa națională a ales Caraș-Severinul în ultima săptămână de campanie. Sper ca județul Caraș-Severin să fie din nou în top cu rezultatul alegerilor pentru Parlamentul Europen și cu prezența la Referendum”, a spus Marcel Vela.

Joi, periplul electoral va continua în comunele Teregova, Armeniș, Slatina Timiș, Bolvașnița și Buchin, iar vineri, Văliug, Sacu, Mâtnic, Obreja și Glimboca.

Dorim ca până vineri seara la închiderea campaniei să avem cam toate comunele, orașele și municipiile din Caraș-Severin parcurse, chiar în unele din ele fiind și de două ori”, a mai precizat liderul dreptei din județ, Marcel Vela.

 

Elena FRANȚ

Distribuie pe:

Stiri similare

2 Comentarii

  1. zero

    „După această scurtă întâlnire de câteva minute, echipa județeană îi va conduce pe oaspeții de la București … în piața din Caransebeș”, a declarat președintele PNL Caraș-Severin, Marcel Vela.

    Ţăranul trage (instinctiv) la piaţă. Iar vinde morcovi sau posturi ca tăiţelu’ la Ocico? :)

    Raspunde

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei