Marfă de aproape 4.000 de lei, confiscată la Oravița!

aaa

Poliţiştii de frontieră de la Sectorul Poliţiei de Frontieră Oraviţa au descoperit ieri într-o autoutilitară articole de îmbrăcăminte şi încălţăminte susceptibile de a fi contrafăcute. Dacă ar fi originale, acestea s-ar ridica la valoarea de 3.900 de lei.

Bișnițarul din spatele volanului autoutilitarei era un bărbat în vârstă de 26 de ani, domiciliat în Timiș, însoțit de o cărășeancă în vârstă de 23 de ani. Aceștia transportau mai multe bagaje suspecte care au atras atenția polițiștilor de frontieră.

În urma verificărilor s-au descoperit 39 de articole de îmbrăcăminte și încălțăminte care purtau diferite branduri cunoscute pe plan internațional dar care păreau mai degrabă contrafăcute decât originale. În cazul în care produsele s-ar dovedi a fi originale, valoarea lor ar putea atinge aproape 4.000 de lei.

DSC03108

Mai mult, atât șoferul, cât și pasagera au declarat că nu au niciun document de proveniență pentru bunurile pe care le transportau.

Pe numele celor doi au fost întocmite actele premergătoare începerii urmăririi penale.DSC03278

Poliţiştii de frontieră au întocmit actele premergătoare începerii urmăririi penale pentru săvârşirea infracţiunii de punere în circulaţie a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice sau similare şi care îl prejudiciază pe titularul mărcii înregustrate. Articolele de îmbrăcăminte şi încălţăminte în valoare de aproximativ 3900 lei, dacă ar fi originale, au fost indisponibilizate în vederea confiscării, a explicat Mihaela Leș, purtător de cuvânt al Poliției de Frontieră.

Alexandra JURCA

Stiri similare

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei