Mariana Molnar vrea propria echipă care să-și pună toate resursele în slujba comunității din Băile Herculane

molnar

Mariana Molnar, candidatul propus de PMP pentru funcția de primar al orașului Băile Herculane, preciza cu ceva timp în urmă că a intrat în politică motivată de ideea că are posibilitatea să facă schimbări în jurul său și astfel a decis să facă parte dintr-o echipă la alegerile din 2016, o echipă despre care credea la vremea aceea că își va pune toate resursele în slujba comunității, în calitate de consilier local.

După câștigarea alegerilor, intențiile mele au fost spulberate rând pe rând de o realitate profundă, de niște cutume împământenite în politica locală, altfel de cum am perceput eu că ar trebui să fie”, spune printre altele Mariana Molnar.

Pentru că a fost dezamăgită de echipa cu care trebuia să se ocupe de destinele orașului, a înțeles în cele din urmă că are nevoie de propria sa echipă alături de care să realizeze schimbările pe care și le-a propus încă de când a candidat pentru consiliul local.

Am făcut politică fără experiență și într-o echipă destructurată de interese meschine și de grup. Îmi asum și nu vreau să contest, dar am ales să plec și să îmi păstrez acea demnitate necesară unui nou început. Am demisionat, dar nu am abandonat, pentru că am continuat să monitorizez continuu activitatea administrației din care am făcut parte, administrație care din păcate a scăpat lucrurile de sub control. În aceste condiții am decis să candidez la funcția de primar și să îmi aleg personal echipa alături de care să începem un nou proiect care să aducă acel plus comunității care m-a mobilizat inițial”, a declarat candidata la funcția de primar al orașului de pe Valea Cernei.

Candidata PMP pentru Primăria Băile Herculane are convingerea că poate să depună toate eforturile pentru a schimba viața acestui oraș, pentru a pune în valoare potențialul acestui loc fiind omul care s-a implicat de-a lungul timpului în viața culturală și socială a comunități.

De-a lungul celor 4 ani de experiență în consiliul local Băile Herculane am constatat că lucrurile nu se schimbă așa ușor de pe o zi pe alta și am observat că foarte multe lucruri depind de aparatul administrativ al primarului, iar acesta este motivul pentru care am decis să candidez. Nu a fost o decizie ușoară a fost o decizie care a necesitat destul de multe frământări, însă m-am gândit că dacă vrei să schimbi ceva trebuie să te implici. Este ușor să stai pe margine și să aștepți cu speranța că se va întâmpla ceva bun, nu, trebuie să te implici în viața acestui oraș ca să vrei să se schimbe ceva cu adevărat!”, a declarat Mariana Molnar, candidatul PMP pentru funcția de primar al orașului Băile Herculane.

Lorena POENARU 

Distribuie pe:

Stiri similare

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei