Mariana Mone, aleasă în unanimitate, președinta femeilor social-democrate din Caraș-Severin

mone

Femeile social-democrate cărășene și-au ales ieri structura și conducerea, în cadrul unei conferințe care a avut loc la sediul județean al Partidului Social Democrat.

Președinte OFSD Caraș-Severin a fost aleasă, în unanimitate, Mariana Mone, iar președintele executiv al organizației femeilor social-democrate este de ieri Anca Gaiță.

În prezidiul conferinței de alegeri au fost prezenți: ministrul pentru Românii de Pretutindeni, Natalia Intotero, președintele PSD Caraș-Severin, deputatul Luminița Jivan, președintele executiv al PSD Caraș-Severin, Luca Mălăiescu, primarul orașului Oțelu Roșu, președintele PSD Reșița, senatorul Ionuț Chisăliță, președintele Consiliului Județean Caraș-Severin, Silviu Hurduzeu, primarul orașului Moldova Nouă, Adrian Torma și consilierul județean Luisiana Stoicu.

modelmic (1)

Un discurs emoționant la conferință l-a avut primarul Torma care a rememorat în fața doamnelor din sală clipele minunate petrecute alături de bunica lui și a apreciat rolul determinant pe care mama l-a jucat în devenirea omului Adrian Torma, prin valorile pe care aceste femei le-au sădit în anii săi de copilărie.

m1

După alegeri, conducerea organizației PSD Caraș-Severin, alături de ministrul Intotero, au continuat programul vizitelor electorale la Berzovia unde au fost așteptați de o sală arhiplină, peste 300 de persoane, membri și simpatizanți PSD.

Diana RADU

Stiri similare

5 Comentarii

 1. Iulicafarafrica

  Ce etalare de boarfe! Gucci, Versace, Armani….!În două luni, trei sferturi din ele sunt șomere! Că doar majoritatea sunt bugetare! Ce le- a recomandat în funcții? Partidul!

  Raspunde
 2. zero

  “Un discurs emoționant la conferință l-a avut primarul Torma care a rememorat în fața doamnelor din sală clipele minunate petrecute alături de bunica lui și a apreciat rolul determinant pe care mama l-a jucat …”

  Mda :( Clipe minunate alături de bunica.
  Mai există şi mame autentice, nu doar din cele care … joacă rolul?

  Raspunde

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei