Marius Bălean, noul comisar-șef al Gărzii de Mediu Caraș-Severin!

Marius Bălean

Încă o instituție din Caraș-Severin are o nouă conducere. Este vorba de Garda Națională de Mediu – Comisariatul Județean Caraș-Severin, condus de peste un an de zile de Gheorghe Muntean. Funcția acestuia va fi preluată de fostul consilier județean Marius Bălean, numirea acestuia fiind deja semnată de conducerea GNM.

Noul comisar-șef al GNM Caraș-Severin și-a început cariera politică sub aripa fostului primar al Reșiței, Mihai Stepanescu, al cărui purtător de cuvânt a și fost pentru o scurtă perioadă, înainte de a ajunge în Consiliul Local Reșița. Bălean, care este și președintele PES Activists Caraș-Severin, și-a încercat norocul și la Primăria Văliug, el candidând în vara anului trecut pentru funcția de primar. Învins de liberalul Sorin Blaga, acesta a ajuns în Consiliul Județean de unde și-a dat demisia în urmă cu doar 2 luni pentru a ocupa, conform propriilor sale declarații, un loc de inspector în cadrul Agenției Județene de Plăți și Inspecție Socială Caraș-Severin.

Garda Națională de Mediu – Comisariatul Județean Caraș-Severin a fost condus de Gheorghe Muntean din luna februarie a anului trecut.

Karina TINCUL

Stiri similare

4 Comentarii

 1. Dudu

  Un lingau de mic, un hot aproape dovedit(ochestiune doar de timp), il facem director!!!!!!!!!!!!!!!
  Asta numai PSD poate face.
  Cand vine finalul procesului cu condamnarea ce o sa spuna partidul?
  A acoperit furtul de combustibil al lui Stepanescu, asta nu stie actuala conducere PSD?
  Sau poate a mai dat cantitati si in alte parti? Altora care acum se afla la conducere…………..

  Raspunde
 2. Rusmir Ionel

  Este rusinos , lipsit de …orice sa afirmi niste lucruri fiind acoperit de … o mantie a …,, anonimatului” . Am cunoscut tanarul promovat si hulit de niste umbre , sant convins ca nu se va face de rusine .Sant mult mai multi vrasnici care nu se ridica la nivelul si capacitatea Domniei Sale . SUCCES DEPLIN DOMNULE COMISAR SEF . FELICITARI .

  Raspunde

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei