Market Gradimex, la tine acasă!

image002

image001

 

Starea de fapt în care ne aflăm ne-a determinat să nu cedăm și să ajutăm clienții noștri, prin toate mijloacele ce ne stau la dispoziție, așadar după cum deja cunoașteți, Market Gradimex pune mare accent pe livrările la domiciliu aducându-vă cele necesare  direct acasă mai ales în această perioadă. Nu vă expuneți dacă nu este cazul, noi suntem aproape de dumneavoastră prin această campanie, reducându-vă riscul de contaminare la maxim.

Market Gradimex oferă produse proaspete, comercializate într-un mediu fără riscuri, cu personal de talia așteptărilor dumneavoastră. Spațiile de depozitare și spațiile de comercializare, sunt dezinfectate permanent, cu soluții premium, pentru o igienă corespunzătoare.

Grija dumneavoastră o preluăm noi, sunându-ne la telefon: 0771 058 035, unde putem prelucra comanda împreună, ajungând la dumneavoastră acasă în cel mai scurt timp și în cele mai bune condiții.

După cum v-am anunțat pe rețelele de socializare și acum și aici pe Reper 24, pot fi și întârzieri de livrare, datorită numărului  mai mare de comenzi. Timpii de așteptare nu sunt foarte mari, deci nu intrați în panică. Promoțiile cu care v-am obișnuit, nu s-au încheiat, ele vor continua permanent deoarece ne pasă de buzunarul dumneavoastră.

image003

Comenzile le poți accesa pe internet și www.marketgradimex.ro este on-line din nou.

Spor la cumpărături de la supermarket-ul tău on-line, Market Gradimex!

Poți alege cum vrei să trimiți comanda:
– direct pe de www.marketgradimex.ro
– printr-un apel la 0771 058 035
– mesaj prin WHATSAPP tot la numărul 0771 058 035

TU alegi, NOI livrăm!
E simplu…

Market Gradimex continuăm împreună, atât la bine cât și la rău.

P.S. Ne cerem scuze pentru eventualele neplăceri.

image004

Stiri similare

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei