Marți și miercuri, cu toții în Polivalentă pentru copiii Reșiței, calificați la Turneul Final „Gheorghe Ola“!

„Gheorghe Ola“

Reșița este din nou în centrul atenției fotbalistice, grație organizării Turneului Final al celebrului memorial „Gheorghe Ola“ la fotbal, pentru tinerii jucători din generația 2008. Vă reamintim că formația CSM Reșița s-a calificat în această fază finală după calificarea în etapa regională a trofeului în care băieții pregătiți de Cristian Bercsenyi au trecut de Poli Timișoara, Atletico Arad și Unirea Alba Iulia. Calificarea după 20 de ani la o fază națională a unei echipe din pepiniera Reșiței reprezintă încă de pe-acum un succes real al muncii depuse la Centrul de Copii și Juniori de către antrenorii angrenați în pregătirea tinerilor pentru reclădirea în viitor a unei echipe de seniori care să emită pretenții la evoluții pe primele scene ale fotbalului românesc.

Coordonatorul Centrului de Copii și Juniori al Clubului CSM Reșița, Lucian Dobre, ne-a declarat despre reușita generației 2008 de a accede în faza finală a turneului memorial Gheorghe Ola: „Este în primul rând meritul copiilor pentru ceea ce au reușit, rolul nostru fiind acela de a completa minusurile lor, de a-i coordona, dar cu siguranță sunt copii talentați, de perspectivă în grupa de juniori 2008 ai antrenorului Bercsenyi. Pe de altă parte, proiectul de reunire sub o singură siglă a cluburilor CSM Reșița, Gloria Reșița și AS Mundo a produs efectul scontat. Să nu credeți că odată cu această calificare, ne-am culcat pe lauri. Dimpotrivă! Consider că mai e mult de muncă la Centrul de Copii și Juniori iar în viitorul nu foarte îndepărtat, astfel de rezultate, precum calificarea din faza finală a Turneului Memorial Gheorghe Ola, ne dorim să devină obișnuințe pentru fotbalul juvenil reșițean. Dar cuvântul de ordine la Centrul de Copii și Juniori din Valea Domanului este munca!“.

CSM Reșița și alte 7 prime echipe din țară vor evolua marți 19, și miercuri, 20 decembrie, pe terenul din sala Polivalentă a Reșiței, un merit deosebit în alegerea de către FRF a locației de disputare a fazei finale avându-l președintele CSM Reșița, Viorel Lolea. Cele opt echipe au fost împărțite în două serii, iar cele două câștigătoare de grupă vor disputa finala.

Programul Turneului Final este următorul:

Marți, 19 decembrie, ACS Ilie Oană – Academia Luceafărul Cluj (grupa A, ora 9:00)

CSM Reșița – AFK Csikszereda Miercurea Ciuc (grupa A, ora 10:00)

LPS Vaslui – FC Dănuț Coman Pitești (grupa B, ora 11:00)

AS Hidro Râmnicu Vâlcea – Academia de Fotbal Gheorghe Hagi (grupa B, ora 12:00)

Academia Luceafărul Cluj – AFK Csikszereda Miercurea Ciuc (grupa A, ora 15:00)

ACS Ilie Oană – CSM Reșița (grupa A, ora 16:00)

FC Dănuț Coman Pitești – Academia de Fotbal Gheorghe Hagi (grupa B, ora 17:00)

LPS Vaslui –Hidro Râmnicu Vâlcea (grupa B, ora 18:00)

Miercuri, 20 decembrie: CSM Reșița – Academia Luceafărul Cluj (grupa A, ora 9:00)

AFK Csikszereda Miercurea Ciuc – ACS Ilie Oană (grupa A, ora 10:00)

AS Hidro Râmnicu Vâlcea –FC Dănuț Coman Pitești (grupa B, ora 11:00)

Academia de Fotbal Gheorghe Hagi   – LPS Vaslui (grupa B, ora 12:00)

ora 17:00 Finala mica, 2A vs. 2B

ora 18:00 Finala mare, 1A vs. 1B.

Vă așteptăm la Sala Polivalentă din Reșița să-i sprijinim pe copiii Reșiței în lupta lor din Faza Finală a Turneului Memorial Gheorghe Ola!

Sergiu TABAN

 

Stiri similare

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei