Martin Tudor, fostul antrenor cu portarii la CSM Reşiţa, a încetat din viaţă la 43 de ani!

modelmic

Luni, 30 martie, Martin-Gheorghe TUDOR a încetat din viaţă în urma unui infarct, la locuinţa sa din Reşiţa.

Fost mare portar a debutat la echipa Jiul Petroşani, în anul 1996. După numai un meci a fost transferat, din anul 1997, la Olimpia Satu Mare, proaspăt promovată pe prima scenă fotbalistică a ţării. Urmare a evoluţiilor sale foarte bune, în sezonul 1999 a debutat la Steaua Bucureşti, echipă cu care a cunoscut şi cele mai mari succese: două titluri de campion, în 2001 şi 2005, precum şi o Supercupă a României, în anul 2001. După şase sezoane la echipa bucureşteană şi 126 de meciuri, în anul 2005 a îmbrăcat tricoul echipei CFR Cluj. Pentru această echipă a jucat două sezoane, respectiv 21 de meciuri.

Şi-a încheiat cariera de fotbalist profesionist la Universitatea Cluj, la care a apărat 10 meciuri în sezonul 2007 – 2008. În luna iunie 2008 a declarat că se retrage din activitatea de fotbalist.

Din anul 2008 a fost antrenor cu portarii la mai multe echipe (Steaua Bucureşti, Universitatea Craiova, echipa naţională a României, Al Ittihad – Arabia Saudită, Juventus Bucureşti).

În perioada 2017 – 2018, alături de Daniel Opriţa, a făcut parte din staff-ul echipei noastre, CSM Şcolar Reşiţa. Din anul 2019 a făcut a fost antrenor cu portarii la Sportul Snagov.

Dumnezeu să-l odihnească în pace!

Miruna MIHANCEA

Distribuie pe:

Stiri similare

2 Comentarii

  1. Bonner

    Ramona C, iar ai omorat un om ? Mai usor fa nar oado ! Daca o ti tot asa omori toata echipa de la Steaua. Sa nu te impinga pacatul sa dai iama si in gotbalistii de la CSM ca ne-ai nenorocit. Dar de ce ai adus de la Bucuresti, aici i-ai facut pe toti ?

    Raspunde

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei