Măsuri de siguranță dispuse de Procurorul General al României pentru starea de alertă

aa

Pentru buna desfășurare a activității în cadrul parchetelor teritoriale, Procurorul General al României a dispus o serie de măsuri cu aplicabilitate în cadrul tuturor parchetelor de pe lângă Tribunalele Județene sau orășenești, în vederea asigurării atât a personalului propriu cât și a celor ce trec pragul acestor instituții.

Dintre acestea amintim doar câteva: asigurarea distanțării sociale; accesul în instituție doar după un triaj epidemiologic; dezinfectarea și portul măștii de protecție obligatoriu; amenajarea unor săli de audiere care să asigure condițiile necesare, astfel încât să fie prevenită răspândirea infecției ci virusul SARS-COV 2.

După cum am fost informați de către Prim Procurorul Parchetului de pe lângă Tribunalul Caraș-Severin – Laura Iancu și în această unitate teritorială au fost luate mai multe măsuri pentru executarea ordinului Procurorului General al României și pentru prevenirea infectării și răspândirii acestui virus:

Activitatea de audiență se suspendă până în data de 31 august 2020; soluțiile emise în dosare vor fi comunicate prin poștă electronică; accesul în compartimentele de relații cu publicul se va realiza doar pe baza unei programări prealabile. Sunt doar câteva din măsurile adoptate la nivelul Parchetului Județean Caraș-Severin“.

Doresc de asemenea să asigur toți cetățenii județului Caraș-Severin că ne vom face datoria cu profesionalism și respect față de lege și cetățean“, a precizat pentru Reper24 Prim Procurorul Parchetului de pe lângă Tribunalul Caraș-Severin Laura Iancu.

 

Dan AGACHE

Stiri similare

2 Comentarii

 1. zero

  „Doresc de asemenea să asigur toți cetățenii județului Caraș-Severin că ne vom face datoria cu profesionalism și respect față de lege și cetățean“, a precizat …

  Mda … impresionant şi serios!
  Cu alte cuvinte: cetăţeanul împotriva căruia (cu respect?) au întocmit miliţienii câte un dosar penal – nu mai are dreptul la apărare prin consultarea dosarului împotriva probelor măsluite miliţieneşte („soluțiile emise în dosare vor fi comunicate prin poștă electronică“ – nu şi conţinutul dosarului).
  Şi cu pretins respect faţă de lege, transparenţă, cetăţean şi drepturile constituţionale (alertate) ale acestuia :) :) :)

  Raspunde

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei