Măsuri suplimentare pentru Codul Roşu, la Caransebeş

caransebeș

Ca urmare a Codului Roșu de caniculă, vineri, 4 august, Primăria Caransebeș, prin Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență, a suplimentat  numărul punctelor de revitalizare de pe raza municipiului.

Astfel, pe lângă cele trei puncte existente deja în cartierul Pipirig (Drogheria Lexus), Centrul Civic (Farmacia Catena) și Piața Agroalimentară, în aceste zile, în care temperaturile pot ajunge la 42 de grade Celsius, vor mai funcționa încă două puncte de revitalizare, în cartierul Pipirig (Farmacia Punkt) și pe strada Mihai Viteazul (Farmacia Medofarm, vizavi de Bancpost).

În toate aceste puncte de revitalizare, persoanele aflate în dificultate din cauza caniculei pot beneficia imediat de apă rece și ajutor calificat din partea cadrelor medicale. Totodată, SVSU Caransebeș a pus la dispoziţie o mașină dotată cu un cadru medical și cu apă rece, care va circula prin alte zone ale municipiului, pentru a interveni în cazul în care există persoane care au nevoie imediată de prim-ajutor.

Ovidiu DUMA

Distribuie pe:

Stiri similare

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei