Matei Lupu, pregătit să își facă datoria până la sfârșit! „Există o zi în care ești numit și o zi în care pleci”!

lupu

Va fi schimbat Matei Lupu din funcția de prefect al județului Caraș-Severin? Iar în caz afirmativ, cine îi va lua locul? Aceste întrebări se află pe buzele multor cărășeni încă de săptămâna trecută, după instalarea Guvernului Orban, în condițiile în care fostul primar de la Moldova Nouă a fost numit în fruntea Prefecturii cărășene de Guvernul PSD.

O eventuală schimbare la conducerea Prefecturii Caraș-Severin nu ar veni ca o surpriză pentru nimeni, având în vedere că reprezentantul Guvernului în teritoriu este schimbat cam de fiecare dată când vine un nou partid politic la putere. Să nu uităm că prefecții sunt numiți întotdeauna „cu caracter temporar, în condițiile legii”.

Nici nu ne așteptăm să rămânem pe veci într-o instituție. Nici nu mă gândesc la așa ceva. Noi suntem pregătiți, și colegii mei din teritoriu. Există o zi în care ești numit și o zi în care pleci. Că ziua asta este cu o lună – două mai repede sau mai târziu, tot aia este. Deci nu există probleme în privința aceasta. Noi ne facem datoria până la sfârșit”, a precizat încă prefectul Matei Lupu, care a ținut însă să precizeze că nu va urma exemplul unor colegi din țară care s-au îmbolnăvit subit chiar în prag de alegeri și că va fi prezent la datorie în această duminică, mai ales având în vedere că județul nu are în acest moment un subprefect care ar putea să îi țină locul, după ce Cătălin Hogea a fost destituit în luna septembrie.

Fabrica de zvonuri cu privire la cine ar putea ocupa pe viitor poziția de prefect a județului Caraș-Severin este în floare. Printre numele vehiculate se află cel al consilierului județean Cristian Gâfu și cel al avocatului Dan Stan.

 

Karina TINCUL

Stiri similare

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei